Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisine yeni geldi, heyecanı hemen yükseltti!

Akrep dizisine yeni geldi, heyecanı hemen yükseltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı Akrep dizisi, 14. bölümü ile geçen perşembe akşamı yayınlandı ve çok düşük reytingler alarak umutları azalttı. Dizinin güçlü bir hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosunun bulunması da izleyicileri ekrana çekmeye yeterli gelmedi.

Akrep dizisinin düşük kalan reytinglerine rağmen Star TV’nin devam kararı aldığını hatırlatalım. Dizinin 14.yeni bölümü 18 Mart Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.Heyecanın hiç bitmediği dizide, 15. bölüm kavgaları ile dikkat çekecek.

Dizide Ferda, eline büyük bir koz geçirmek istiyor. Perihan ise onun yakasını bırakmıyor. Anne kız arasında müthiş bir mücadele var. Bu mücadelede Ferda’nın istediği ise kızını geri kazanmak. Perihan ise, ona acı çektirmeden durmayacak.

Ahmet karakterinin de hikayeye katılması ile birlikte heyecan arttı. Yeni bölümde üst üste kavga sahnelerini göreceksiniz. Yani şiddet anlarının arttığı bir bölüm geliyor.Diziyi beğenen izleyiciler özellikle Ahmet karakterinin gelişi ile birlikte heyecanın daha da arttığını düşünüyor.

Çağdaş Onur Öztürk, yakın bir zaman önce yapıma katıldı. Dizide güçlü bir mafya lideri olan Ahmet Karadağ’a hayat veren oyuncu, iyi performansı ile daha ilk anlardan itibaren izleyicinin beğenisini kazandı.

Ferda ile gizli bir geçmişi olan Ahmet, aralarındaki yarım kalmış hesabı kapatmak için Ferda’nın peşine düşüyor. Sonrasında ise olaylar iyice derinleşiyor… Akrep’in 15. bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.