Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinde hikaye ve oyunculuk harika ama bir eksik var!

Akrep dizisinde hikaye ve oyunculuk harika ama bir eksik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Akrep dizisinin reytinglerinin toparlanma noktasında olması sevindirici bir gelişme olarak geçtiğimiz gün dikkat çekmişti. İlk 10 bölümü yayınlanan dizinin, son 3 bölümü yeni gününde yani perşembe akşamları izleyici ile buluştu.

Cuma akşamlarının reytinglerine ulaşma noktasında Akrep olumlu bir sinyal verirken, henüz dizinin yeterli oranlara gelemediği de ortada. Star TV’nin gün değişikliği nedeniyle Sol Yanım dizisi için final kararı alması, Akrep dizisi hayranlarını da rahatsız etti.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bitmesini istemeyen izleyiciler, senaryonun gidişatına ise adeta şapka çıkartıyor.  İki usta oyuncunun müthiş performansları dizinin ilgi çekmesindeki en önemli nedenlerden. Ayrıca senaryo da çok iyi ilerliyor ve herkes memnun.  Bu tabloda tek eksik ise reytingler… Yeni gününde Akrep dizisinin daha iyi oranlara sahip olması şart.

Hikaye noktasında ise; Ferda karakterinin her seferinde bir şekilde olaylardan sıyrılması da dikkatlerden kaçmıyor. Dizinin 1. bölümünde kardeşi Berna’yı kaza eseri öldüren ve cesedi de komşusu Aras’ın göle atmasını sağlayan Ferda, cinayeti ortaya çıkartan görüntülerin ardından olaydan yine sıyrılacak gibi duruyor. Berna’yı Fikret’in Aras’a para vererek öldürttüğü yalanını ortaya atan, Aras’ın da suçlu olarak gözükmesi için elinden geleni yapan Ferda, annesi Perihan’ı da adeta elinde oynatıyor.

Akrep dizisinde hikaye ve oyunculuk harika ama bir eksik var! 7

Ferda’nın yalanları 18 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 11. bölümde de devam edecek. Berna’nın ölümü ile ilgili Aras sorguda olan biteni anlattı ama ortada bir de görüntü var. Perihan ilk kez kızının suya atıldığı anları izledi ve şoke oldu. Aras’ı suçlaması Ferda’nın yönlendirmesinin işe yaradığını gösteriyordu.

Dizi hayranları ise Ferda’nın her seferinde suçlanmaktan sıyrılmasına da şaşırıyor. Ancak bunu zekice yapan senaristlere de şapka çıkartıyor.

Akrep dizisi düşük kalan reytingleri nedeniyle izleyicilerin final endişesi yaşadığı bir yapım. Toparlanma sürecinin 11.bölümde de devam etmesi beklentisi yüksek. İşte 18 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak Akrep dizisinin 11.bölüm fragmanı: