Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde Sefer’in aşk sözleri trend oldu, Ferdi Sancar takdir gördü!

Gönül Dağı dizisinde Sefer’in aşk sözleri trend oldu, Ferdi Sancar takdir gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam yayınlanan 16. bölümü ile birlikte Gönül Dağı dizisine olan bağımlılık iyice arttı. Dizinin reytingleri şimdiye kadar ki en iyi seviyelerde geldi. 10-12 arası oranları tutturan ve tüm kategorilerde de birincilikleri elde eden TRT1 dizisi, izleyiciler tarafından sahiplenildi.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde de Dilek ve Taner’in barışması dizi hayranlarını bir hayli mutlu etti. Ayrıca Zahide ve çocukların, Fikret’in gerçek yüzünü görmüş olmaları da önemli bir detaydı. Artık Sefer ve Zahide aşkı önünde hiçbir engel de kalmadı.

Sefer’in Zahide’ye olan aşkını kelimelere döktüğü anlar da izleyiciler tarafından heyecanla beklenen anlar olmaya devam ediyor. Sefer’in gönülden sevdiğini gösteren detaylar birçok kişi için artık dizilerde görmesi pek de mümkün olmayan, gerçek hayatta ise sınırlı sayıdaki aşkları anlatıyor.

Sefer 17. bölüm fragmanında diyor ki, “Ben bir gün kavuşuruz diye sevmedim ki seni. Ben bir şey beklemedim, gelmeseydin bile kalbimin ateşi yanardı bir ömür.” İşte bu söz de yine sosyal medyada çok konuşuldu, yazıldı, izleyiciler yine hayranlıklarını belirtti. Gerçek aşkın kalpte yaşandığına değinen dizi hayranları, “Gerçek aşk sadece kalbe aittir. Kişilere ihtiyaç duymaz. Sefer’in dediği de hissettiği de tam olarak budur” diye yorum bıraktı.

Gönül Dağı dizisinde Sefer'in aşk sözleri trend oldu, Ferdi Sancar takdir gördü! 7

Sefer karakterinin aşk üzerine sözleri adeta sosyal medyada yeni bir trend oldu. Bu sözlerin kamyon arkasına yazılabilecek ifadeler olduğunu da belirten dizi hayranları, sıklıkla tekrarlamaya başladı. Sefer karakterine başarıyla hayat veren Ferdi Sancar da dizi hayranlarının gözdesi oldu ve başarılı performansı ile adından söz ediliyor, takdirler her hafta daha da çok artıyor.

Gönül Dağı dizisinin 17. yeni bölümünde yine ilginç olaylar yaşanacak. Veysel, Taner ve Ramazan omuzlarda taşınacak. Bunun sebebi ise kasabaya bedava elektrik getireceklerini düşünen ahali, onları hediyelere boğuyor…

İşte Gönül Dağı dizisinin 20 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 17. bölümünden ilk görüntüler: