Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Akrep dizisinde izleyici ikiye bölündü! Kimi savaş görmek istiyor kimi barış olacak diyor!

Akrep dizisinde izleyici ikiye bölündü! Kimi savaş görmek istiyor kimi barış olacak diyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Star TV’nin sürükleyici dizisi Akrep, bu akşam saat 20:00’de yeni bölümüyle ekranda olacak. Yeni bölüme, Demet Akbağ’ın canlandırdığı Perihan Emgen’e konulan kanser teşhisi damgasını vuracak.

Rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılan ve kanser teşhisi konulan Perihan Emgen, ilk anda büyük bir yıkım yaşasa da hastalığıyla mücadele etmeye kararlıdır. Ancak şimdi asıl merak edilen Perihan’ın azılı düşmanı, öz kızı Ferda’nın bu gelişmeye nasıl tepki göstereceği.

Dizinin resmi Twitter hesabında, Perihan’a kanser teşhisi konulacağının açıklanmasının ardından izleyicilerden gelen tepkiler bir hayli ilginçti. Takipçiler, Perihan Emgen gibi güçlü bir kadının bile bu hastalığa kurban olabileceğini “Bu dünya Perihan Emgen’e kalmadı, bize mi kalacak?” sözleriyle dile getirdi.

Akrep dizisinde izleyici ikiye bölündü! Kimi savaş görmek istiyor kimi barış olacak diyor! 36

En büyük merak konusu ise Perihan’ın, Evrim Alasya tarafından canlandırılan azılı düşmanı Ferda’nın bu habere vereceği tepki oldu. Kimi izleyiciler, annesinin kanser olduğunu öğrenmesi üzerine Ferda’nın yumuşayacağını savundu.

Kimileri ise anne-kız arasındaki savaşın devam etmesinden yana olduklarından, zira diziyi bu yüzden izlediklerini belirtti. Öte yandan bu gelişme karşısında Ferda’nın annesine karşı yumuşamasını bekleyen de var.

Akrep dizisinde izleyici ikiye bölündü! Kimi savaş görmek istiyor kimi barış olacak diyor! 37

Akrep dizisinde izleyici ikiye bölündü! Kimi savaş görmek istiyor kimi barış olacak diyor! 38

Akrep dizisinde izleyici ikiye bölündü! Kimi savaş görmek istiyor kimi barış olacak diyor! 39

Akrep dizisinde izleyici ikiye bölündü! Kimi savaş görmek istiyor kimi barış olacak diyor! 40

Dizinin ilk bölümünden beri amansız bir mücadele veren, birbirinden nefret eden anne-kız Perihan ve Ferda’nın, bu gelişme üzerine ilişkilerinin nasıl bir hal alacağını yakında hep birlikte göreceğiz.

Star’ın sevilen dizisi ‘Akrep’, perşembe günleri izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Çağdaş Onur Öztürk gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Akrep’, 29 Nisan Perşembe günü Star’da.

‘Akrep’in, yapımını 1441 Production adına İrfan Şahin üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta otururken, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor.