Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde reytingleri yükseltecek harika bir gelişme var!

Mucize Doktor dizisinde reytingleri yükseltecek harika bir gelişme var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Mucize Doktor’da evlilik teklifi! Güzel haberi duyan izleyiciler gözyaşlarını tutamadı! İlk yayınlanmaya başladığında reyting rekorları kıran Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’un son zamanlarda başı dertte. Zira izlenme rakamları, yayınlandığı güne konulan Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizileri karşısında büyük düşüş yaşadı. Dizinin hikayesinde önemli bir gelişme var. Ali ve Nazlı’nın evleneceği duyuruluyor. Bu gelişmenin reytinglere de çok olumlu yansıması bekleniyor.

Mucize Doktor dizisini ayakta tutan en önemli unsurlardan biri hiç kuşkusuz baş karakter Ali Vefa. Daha önce Medcezir, Muhteşem Yüzyıl ve Kayıp Şehir’deki başarılı performanslarıyla tanıdığımız Taner Ölmez tarafından canlandırılan otistik doktor Ali Vefa, mücadelesi ve temiz kalbiyle izleyicileri kendisine bağlamayı başarıyor.

Otizm hastası bir doktor olan Ali Vefa’nın büyük değişimi senaryoyu izlenir kılan çok önemli bir unsur. Nitekim ilk bölümlerde insanlara dokunmak bile istemeyen Ali Vefa, azmi sayesinde birçok dost ve en önemlisi bir sevgili edindi. Bu değişimde, en büyük aşkı olan Doktor Nazlı’nın, ne olursa olsun Ali Vefa’yı hiçbir zaman bırakmamasının payı büyüktü.

Mucize Doktor dizisinin resmi Twitter hesabında bugün Ali Vefa ve sevgilisi Nazlı’nın evleneceği duyuruldu.

Ali Vefa ve Nazlı’nın evlilik teklifi sosyal medyada büyük sevinçle karşılandı. Yabancı takipçilerden biri tarafından yapılan “İki bebek karı koca olacak” denilirken bir başkası yorumunda “Aşkına sıkı sarıl” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Türk takipçiler de “Evleniyoruz!’ diyerek yorumda bulundu.

Mucize Doktor dizisinde reytingleri yükseltecek harika bir gelişme var! 41 Mucize Doktor dizisinde reytingleri yükseltecek harika bir gelişme var! 42 Mucize Doktor dizisinde reytingleri yükseltecek harika bir gelişme var! 43

Mucize Doktor’un 60’ıncı bölümü bu akşam saat 20:00’de Fox TV’de yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak?

Uzman bir doktor olmak için büyük stres yaşayan Ali Vefa, sonunda bunu başaracak. Hem de Muhsin’in babasını ameliyat ederek bu noktaya ulaşacak.

Böylece dizide bir meselenin daha kapandığını, yeni bölümlerde kendine daha güvenli bir Ali Vefa göreceğimizi tahmin ediyoruz.

Ali Vefa en sonunda en büyük hayalini gerçekleştirmenin, uzman bir genel cerrah olmasının mutluluğunu yaşayacak.