Ana sayfa Dizi Haberleri İddia ilginç! Yasak Elma dizisinin setindeki kavga, Nesrin Cavadzade’nin diziden çıkarılmasına neden oldu!

İddia ilginç! Yasak Elma dizisinin setindeki kavga, Nesrin Cavadzade’nin diziden çıkarılmasına neden oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin setinde gerginlik yaşandığı ve sonrasında da Nesrin Cavadzade’nin karakterinin ölümüne karar verildiği şeklindeki söylentiler dikkat çekmekte! Dizinin yeni bölümünde Şahika’nın öleceği duyulmuştu ama iddialar şaşırttı!

Med Yapım imzalı dizinin setinde yaşanan bir gerginlik sonrası Cavadzade’nin tavrı nedeniyle iplerin koparıldığı ile ilgili söylentiler ortalıkta dolaşıyor!

İddialara gören sevilen dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı Cansu’nun eline silah alıp daveti bastığı anda bir kişinin öleceği gündeme gelmişti.

Bu kişinin daha sonra Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika karakteri olduğu öğrenilmişti. Bu bilgilerin arkasından ise Şahika karakterinin diziden gönderilmesine, sette yaşanan bir tartışmanın neden olduğu iddia edildi!

Söylentilere göre, geçtiğimiz günlerde sete, şu anda Sadakatsiz dizisinin yönetmenliğini yapan ve 2 sezon boyunca Yasak Elma dizisinin de yönetmeni olan Neslihan Yeşilyurt geldi. Yasak Elma’nın yönetmeni Murat Öztürk rahatsız olduğu için yerine bakmaktaydı.

İddia ilginç! Yasak Elma dizisinin setindeki kavga, Nesrin Cavadzade'nin diziden çıkarılmasına neden oldu! 10

Yeşilyurt ve Eda Ece’nin çok samimi oldukları, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından da biliniyor. Eda Ece, Neslihan Yeşilyurt’un geldiğini duyunca, o gün seti olmasa da ziyarete geldi.

Bu esnada ise Nesrin Cavadzade’nin çekimleri yapılmaktaydı. Yeşilyurt, Ece ile sohbet için bir süreliğine yerini yardımcısına bıraktı. Çekimler uzayınca üşüyen ve gerilen Nesrin Cavadzade’nin bu duruma sinirlenerek “İşi bititip öyle sohbet etseydiniz” dediği ve Neslihan Yeşilyurt ile aralarında gerginlik yaşandığı ileri sürüldü.

İddia ilginç! Yasak Elma dizisinin setindeki kavga, Nesrin Cavadzade'nin diziden çıkarılmasına neden oldu! 11

Bu olay sonrasında Nesrin Cavadzade seti terk etti ve telefonlarını da kapattı. Yaşananlar yapımcı Fatih Aksoy’un kulağına gidince de Şahika karakterine cenaze sahnesi yazıldı!

Söylentiler ne kadar doğru bilinmez ama bir başka ilginç durum daha var ki Yasak Elma’dan bu şekilde gidişine karar verilen Nesrin Cavadzade ile Med Yapım’ın işbirliğinin devam ettiği ve yeni sezonda yine birlikte çalışmayı düşündükleri de belirtiliyor.

İddia ilginç! Yasak Elma dizisinin setindeki kavga, Nesrin Cavadzade'nin diziden çıkarılmasına neden oldu! 12

İddia ilginç! Yasak Elma dizisinin setindeki kavga, Nesrin Cavadzade'nin diziden çıkarılmasına neden oldu! 13

Bu arada Nesrin Cavadzade’nin geçtiğimiz günlerde ayrılık haberinin duyulması ile hayranları sosyal medyadan yorum yağdırmaya başlamıştı. Cavadzade, bu yorumlara yaptığı paylaşım ile teşekkür etti. Eda Ece’nin de paylaşıma “Aşkı görüşürüz” yazdığı görüldü. Böylelikle iki oyuncu arasında bir sorun olmadığı da anlaşıldı.