Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinin Perihan’ı Demet Akbağ’ın ekran müjdesi hayranlarını heyecanlandıracak

Akrep dizisinin Perihan’ı Demet Akbağ’ın ekran müjdesi hayranlarını heyecanlandıracak

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Demet Akbağ, en son Star TV’de yayınlanan, yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği, senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan Akrep dizisinde oynamıştı. Demet Akbağ, başrolü Evrim Alasya ile paylaştığı dizide Perihan karakterine hayat vermişti.

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un kadın-erkek ilişkilerini üç farklı hikayeyle anlattığı müzikli komedi “Kalpten Kalbe” tiyatro oyununun galasında arkadaşlarını yalnız bırakmayan usta oyuncu, uzun zaman sonra bir tiyatro salonunda oyun seyretmenin heyecanı içinde olduğunu getirirken merak edilen soruları cevaplandırdı.

Akrep dizisinin Perihan’ı Demet Akbağ’ın ekran müjdesi hayranlarını heyecanlandıracak 7
Çalışmalarının iyi gittiğini söyleyen Demet Akbağ yakında sürprizlerle izleyicinin karşısına çıkacağını söyledi. Yeni proje hakkında pek detay vermemeyi tercih eden usta oyuncu, film yapmayacağını farklı şekilde izleyici karşısına çıkacağını dile getirdi. Kulislerde Demet Akbağ’ın televizyonda ya da dijital platformlardan birinde yayınlanacak bir dizide etkili bir karakteri canlandırabileceği konuşuluyor.

Demet Akbağ en son 9 Kere Leyla ile uzun zaman sonra bir sinema projesinde yer almış, Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara ve Kanl D’de Çok Güzel Hareketler 2’ye konuk oyuncu olarak katılmıştı.