Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Yasak Elma’da çok güldürecek tüyoyu önden verdi bile!

Şevval Sam, Yasak Elma’da çok güldürecek tüyoyu önden verdi bile!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu hafta 129. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisi, izleyiciyi yine kahkahaya sürükleyen sahnelerle keyiflendirdi. Diziseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettikleri Yasak Elma dizisi, 5. sezonunda da reytingde aldığı yüksek puanlarla en çok izlenen diziler arasında önemli bir yer tutuyor.

Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma, absürt komedi hikayeleriyle izleyenleri her hafta şaşırtmaya devam ediyor. Entrikanın bitmediği dizide her şeyin olma ihtimali var! Bu yüzden izleyici artık mantık da aramıyor bu eğlenceli yapımda.

Dizinin ilk başından beri projede yer alan isimlerden bir tanesi de Şevval Sam. Adeta rolüyle eğlenen oyuncu, kendisinin tamamen zıttı bir karakter olan Ender’e o kadar başarıyla hayat veriyor ki onun sahneleri ayrı bir zevkle izleniyor.

Şevval Sam, Yasak Elma'da çok güldürecek tüyoyu önden verdi bile! 8

Eda Ece’nin oynadığı Yıldız ve Ender’in bitmek bilmeyen bir barışık bir kavgalı halleri, diziye farklı bir heyecan katıyor. Yıldız ile barış imzalayan Ender’in son yayınlanan bölümde Doğan ile evliliği sonrası fikirleri tamamen değişti!

Bu kez Yıldız’a karşı Çağatay’a evlenme teklif ederek güçlerini birleştirmeyi teklif etti Ender. Çağatay’ın bu konuda nasıl bir tavır alacağı merak konusu ama 130. bölümde yine izleyenleri son derece eğlenceli sahnelerin beklediğini Şevval Sam, fragman henüz yayınlanmadan verdi bile!

Ender karakteriyle kılıktan kılığa giren ve her absürt kıyafeti, makyajı tavrı ile diziye bambaşka bir renk katan Şevval Sam, bu kez de bir rock star görünümüyle ekrana gelecek.

Oyuncu, dizinin çekimlerinden bir kareyi paylaşarak, heyecanı da şimdiden arttırmış durumda. Yasak Elma 130. bölümde yer alacak sahne için “Endorock” ifadesiyle de Şevval Sam paylaşımıyla güldürdü…

Şevval Sam, Yasak Elma'da çok güldürecek tüyoyu önden verdi bile! 9