Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sarsıcı bir hikaye, çarpıcı bir senaryo! Oğlum dizisi başlamadan dikkat çekti!

Çok sarsıcı bir hikaye, çarpıcı bir senaryo! Oğlum dizisi başlamadan dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Henüz yayına girmeyen ve hazırlıkları tam gaz devam eden Oğlum dizisi, izleyicinin tanıtımlarıyla bile merak ettiği bir yapım oldu. Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi, Show TV’de yayınlanacak. Dram yüklü bir hikayenin senaryosu kadar oyuncuları da dizinin iddiasını ortaya koymakta.

Özellikle Menajerimi Ara dizisi devam ederken meme kanserine yakalanan ve şimdilerde sağlık durumu iyi olan Canan Ergüder’in ekrana döneceği dizi Oğlum, heyecanla bekleniyor. Dizinin diğer oyuncuları da iddialı isimlerden oluşmakta.

Çocukların koşulsuz masumiyetini ön plana oturtarak ekrana getirilecek olan dizide Canan Ergüder ile birlikteSongül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar ve Serhat Teoman rol almakta. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz’ın yazdığı dizide farklı hayatlara sahip olan iki çocuğun hayat hikayesi ele alınıyor.

Çok sarsıcı bir hikaye, çarpıcı bir senaryo! Oğlum dizisi başlamadan dikkat çekti! 7

Diziyi izleyenlerin şimdiden mendillerini hazırlaması gerektiğini de duyuralım… Oğlum dizisi, duygu dolu sahnelerle izleyenleri çok etkileyecek bir hikaye. Henüz yayın tarihi belli olmayan Oğlum dizisinin fragmanlarını izleyenler, zaten dizinin hayli hüzünlü bir hikaye olduğunun da farkında.

Fragmanda yer alan “En zor bağışladıklarımız çocukken bize yapılanlar olur hep. Ya da bir çocuğa yapılanlar. Çünkü çocuklar savunmasızdır, masumdurlar” sözü, dizinin mesajı gibi adeta.

Oğlum dizisinin hikayesi ile izleyenlere verilecek mesajlar da toplumun kanayan yarası suça sürüklenen çocuklarla ilgili özel anlamlar içeriyor. “Bir suç varsa bir de suçlu var demektir. Suçu işleyen eğer bir çocuk ise kimdir suçlu?” sorularını ortaya koyan dizide çocukların suçlu olmadıkları ve suça sürüklendikleri üzerinden bir hikaye işlenmekte.

Aynı zamanda umudu da aşılayan bir mesaj içeren Oğlum dizisinin yönetmenliğini, son dönemde üstlendiği projelerle adından söz ettiren Gökçen Usta yapıyor.