Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinde Yusuf Çim’e partnerinden övgü üstüne övgü geldi!

Aldatmak dizisinde Yusuf Çim’e partnerinden övgü üstüne övgü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisinde Yusuf Çim, Ozan karakterini canlandırıyor. Farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıktığı için hayranları bir hayli şaşırmış durumda.

Günümüz gençlerinin yoğun olarak yaşadığı, kolay yoldan para kazanma hevesine sahip olan Ozan karakteri, her şeyi berbat edebilen birisi. Tarık ve Gündüz’ün oğlu olan Ozan, her şeyin en iyisini istiyor ve gözü de hep yükseklerde. Ancak hata yapmaktan da geri durmuyor. Bir an önce zengin olup, lüks içinde yaşama isteğinin sonucunda yaptığı hatalarla ailesini de çok kötü etkileyen Ozan karakteri, gençler açısında bir ders niteliği taşıyan karakter oldu.

Yusuf Çim’in başarıyla canlandırdığı Ozan karakterinin kız kardeşi Oylum da yine bambaşka birisi. Oylum, yalanlar ve entrikalar konusunda uzmanlaşırken, iki genç oyuncu da bu dizi ile büyük ilgi çekiyor.

Feyza Sevil Güngör’ün canlandırdığı Oylum da birçok izleyici için ne yapmamaları gerektiğini gösteren birisi oldu.

Aldatmak dizisinde Yusuf Çim'e partnerinden övgü üstüne övgü geldi! 7

İki genç oyuncunun sette kurdukları dostluk da dikkatlerden kaçmıyor. Feyza Sevil Güngör’e göre Yusuf Çim ile çok iyi bir abi – kardeş ilişkisi içindeler.

Güngör, partneri ile olan iletişimini şu sözlerle anlattı: “Yusuf ile ilk günden biz tam bir abi kardeş olduk. Bugünü bekliyormuşuz. Murat hocadan abi kardeş bu kadar çatışmayın uyarıları alıyoruz. İster istemez oluyor. Yusuf benim yanımdayken, bir şekilde ona vurasım, itesim geliyor. Gıcık abi olur ya bir o kadar da çok seversiniz ya, çok ilginç bir abi kardeş enerjimiz oldu.”

Yusuf Çim’in kişiliği ve yaydığı enerjiyi de öven Feyza Sevil Güngör, onunla çalışmanın çok keyifli olduğunu ve sette çok eğlendiklerini sözlerine ekledi.