Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev başlattı, Sol Yanım devam ettirdi, şimdi de Kanal D rekabete çomak soktu!

Alev Alev başlattı, Sol Yanım devam ettirdi, şimdi de Kanal D rekabete çomak soktu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanalları arasındaki dizi yarışları olanca hızıyla devam ediyor. Haftanın 7 günü de ekranda büyük bir dizi yarışını görüyoruz. Her kanal öne çıkmak için proje üstüne proje yapıyor…

Perşembe akşamları da reyting artık aslanın ağzında değil, adeta midesinde… Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor’un uzun süre üstünlüğü ile perşembe akşamlarına pek yanaşmak istemeyen diğer kanallar artık gözü kararttı. Önce Show TV, Alev Alev isimli diziyle bu iki güçlü yapımın karşısına dikildi ve başarılı da oldu.

Star TV ise, dün akşam Sol Yanım dizisiyle perşembe rekabetine katıldı ve reytingleri bölmeye başladı… Kalk Gidelim’in TRT1 ekranında perşembe akşamları kendi izleyicisi var… Tüm bu yapımların yanına şimdi de Kanal D yeni bir dizi ile rekabete katılıyor.

İyi Aile Babası isimli komedi yapımı 3 Aralık Perşembe akşamı ilk bölümüyle başlayacak. Perşembe rekabetinde artık 6 dizinin müthiş yarışına şahitlik edeceksiniz.

Alev Alev başlattı, Sol Yanım devam ettirdi, şimdi de Kanal D rekabete çomak soktu! 10

Peki İyi Aile Babası nasıl bir dizi? Annesi ve karısı arasında kalan Mehmet Ali güldürecek…
İyi Aile Babası 03 Aralık Perşembe başlıyor…

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı dizisi İyi Aile Babası, 03 Aralık Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Afişleri ile de büyük beğeni kazanan dizinin başrollerini komedinin sevilen isimleri Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal paylaşıyor.

Oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir’in de yer aldığı İyi Aile Babası, fedakar bir baba olan ve annesi ile eşi arasında kalmış Mehmet Ali’nin zorlu arabuluculuk görevini komik, eğlenceli bir şekilde işliyor.