Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisi yeni oyuncuların dopingi ile hedef yükseltti!

Alev Alev dizisi yeni oyuncuların dopingi ile hedef yükseltti!

tarafından ker_def

Son haftalarda düşen reytingleri ile dikkatleri çeken ve mutlaka yeni karakterleri hikayesine katması gereken Alev Alev dizisinde beklenen o adım atıldı… İki yeni oyuncu hikayeye geliyor ve reyting yükselişi için de önemli bir adım atılmış oluyor. Hikayenin gelişmesi ve daha etkileyici hale gelmesinin düşüşü durdurması hesaplanıyor. Sahra Şaş ile Bora Cengiz’i yakında Alev Alev dizisinde izleyeceksiniz. Peki bu hafta yayınlanacak yeni bölümde neler izleyeceksiniz.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Cemre ile Çelebi’nin boşanma davasının görüldüğü tanıtımda Çelebi, boşanmak istediğini söyleyerek herkesi şoke ediyor. Cemre ile Ozan’ın yakınlaşması dikkat çekerken, Ali’nin Antalya’ya gitme teklifi Çiçek’i zor durumda bırakıyor. Zeyno’nun mahalleye geri döndüğünü gören Ömer büyük bir şaşkınlık yaşarken, Ali ve Atlas arasında bir tercih yapmak zorunda kalan Çiçek’in seçimi merak konusu oluyor.

ALEV ALEV’İN 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çelebi, Yedikule’deki tüm dengelerin altüst olmasını sağlamıştır. Çelebi’nin sahip olduğu evde bir dakika bile kalmak istemeyen Ozan, el birliği ile evi boşaltırken, yaşanan bu zor günler Ozan ve Cemre arasındaki duyguların ortaya çıkmasını sağlar. Çelebi’nin tehdidine rağmen Tomris, Cemre’ye yardım etmekten vazgeçmez.

Rüya, Ömer’in yanına taşınırken, ilişkileri de daha tutkulu bir boyuta geçecektir. Çelebi, Cemre’yi eve geri dönmesi için ikna edemeyeceğini fark eder ve taktik değiştirir. Boşanma davasından kimsenin beklemediği bir sonuç çıkacaktır.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!