Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisi bu hafta, neden yayınlanmıyor ve hangi program boşluğu dolduracak?

Ramo dizisi bu hafta, neden yayınlanmıyor ve hangi program boşluğu dolduracak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen dizilerinden olan Ramo, aksiyon sahnelerinin bolluğu ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Yoğun bir set çalışmasına ihtiyaç duyulan dizide, koronavirüs tehlikesi nedeniyle bir süre çekimlere ara verileceği ortaya çıktı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye son olarak önemli isimler katılmıştı. Nursel Köse, Atilla Olgaç, Rüzgar Aksoy gibi isimlerle güçlenen dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyordu. Ancak bu hafta Ramo ekrana gelmeyecek. Sette çekimler durduruldu.

Bunun nedeninin ise koronavirüs olduğu biliniyor ama kimler virüse yakalandı bu konu bilinmiyor… Ramo dizisi Cuma akşamı Show TV ekranında olmayacak. Peki yerine ne yayınlanacak.

Show TV’de yapılan açıklamaya göre Güldür Güldür Show’un yeni bölümü Ramo’nun yerine 12 Mart Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!