Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay hayranlarına yeni dizi müjdesi!

Birce Akalay hayranlarına yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – En son Star TV ekranında yayınlanan Babil isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıkan Birce Akalay, canlandırdığı İlay karakteri ile gönülleri bir kez daha fethetmişti… Ünlü oyuncu hakkında, milyonlarca hayranının heyecanla beklediği yeni dizi gelişmesi de ortaya çıktı.

Birce Akalay, yakında yeniden setlere çıkacak. Oyunu, dijital bir dizi projesinden gelen teklifi kabul etti. Meriç Acemi’nin Netflix için senaryosunu yazmaya başladığı Kuş Uçuşu isimli dizinin başrolünde Birce Akalay’ın yer alacağı açıklandı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, 2021 yılında yine setlerde yerini alacak.

Kuş Uçuşu isimli dizinin oyuncu kadrosunun belirlenmesine devam edildiği de ortaya çıktı. Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ilginç de bir konusu var.

Bir televizyon kanalında geçen hikayede, farklı yaş kuşakları arasındaki durumlara yönelik hikaye anlatılacak.

2007 yılından bu yana setlerde yer alan Akalay, ilk olarak Kader isimli dizide görünmüştü. Ardından Asi dizisinde Zeynep karakteri ile kendini gösteren oyuncu, Yer Gök Aşk dizisindeki Havva ile de akıllara yazıldı.

Ben Onu Çok Sevdim, Küçük Ağa, Evli ve Öfkeli, Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah Beyaz Aşk, Ağlama Anne ve Babil ünlü oyununun yer aldığı diğer diziler oldu. Birce Akalay çeşitli sinema filmlerinde de rol aldı.