Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinde birbirlerini mıknatıs gibi çekiyorlar!

Alev Alev dizisinde birbirlerini mıknatıs gibi çekiyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Alev Alev dizisinde iki çift var ki, ekran başındaki izleyiciler onları çok beğendi. Uyumları ile adeta mıknatıs gibi birbirlerini çeken bu çift, yeni bölümlerde hikayenin tam merkezinde olmaya devam edecekler.

Bu çiftlerde birisi Rüya ve Ömer. Diğeri ise Ozan ve Cemre… Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ın canlandırdıkları Rüya-Ömer çiftini birbirine çok yakıştıran dizi hayranları, yeni bölümlerde aşklarının başlamasını arzu ediyor.

Rüya, Ömer’e duygularını göstermesi için pas üstüne pas atarken, Ömer’in çekingenliği de ayrı bir güzellik olarak dizi hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Karakterlere hayat veren Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ın birbirleriyle iyi uyumları da sosyal medyada bu çiftin öne çıkmasını sağlamakta.

Alev Alev dizisinde birbirlerini mıknatıs gibi çekiyorlar! 7

Berkay Ateş ve Demet Evgar ikilisinin canlandırdığı Ozan ve Cemre karakterlerinin de çok uyumlu olmaları, dizideki bir diğer çekim noktası konumunda… Yavaş yavaş da olsa birbirlerine sağlam adımlarla yaklaşan bu ikilinin yeni bölümlerdeki aşka yürüyüş adımlarını izleyiciler heyecanla bekliyor.

Peki 14 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 10 bölümde neler izleyeceksiniz? Detayları ve ön izleme görüntülerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Çelebi ile olan mücadelesinde artık daha korkusuz olan Cemre, kızı Güneş’le kuracağı mutlu bir gelecek için çabalamaktadır.

Ali’ye ulaşmaya çalışan Çiçek, Tomris’i büyük bir tehlikenin içine sokmak üzeredir. Rüya, duygularını göstermesi için Ömer’in üstüne giderken, aralarındaki çekim daha fazla kuvvetlenir.

İskender’in kurduğu zekice plan, başta Çiçek olmak üzere, herkesin hayatına bomba gibi düşmek üzeredir.