Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde bir karakter var, ışıl ışıl parlıyor, göz kamaştırıyor!

Gönül Dağı dizisinde bir karakter var, ışıl ışıl parlıyor, göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde bir yıldız parlıyor, Cemile’ye hayat veren Nazlı Pınar Kaya 5 yıllık oyunculuk geçmişinde hayatının fırsatını elde etti. Cumartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinde tüm karakterler dikkatleri fazlasıyla çekiyor. Başrollerin yanı sıra yan karakterlerin de ilgiyle izlendiği dizide Veysel’in eşi Cemile karaktarine genç oyuncu hayat veriyor.

2016 yılında Hayatımın Aşkı dizisindeki Duygu Cerrahoğlu karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Nazlı Pınar Kaya, ardından Kalbimdeki Deniz isimli dizideki Figen Yılmaz karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Zümrüdüanka dizisinde Oya olarak ekranda yer alan oyuncu, son olarak da Gönül Dağı isimli dizide Cemile’ye hayat vermeye başladı. Sinemada Selam: Bahara Yolculuk, Sonsuz Aşk ve Hababam Sınıfı Yeniden isimli projelerde boy gösteren oyuncu, TRT1 dizisi ile kariyer sıçraması yaptı.

Gönül Dağı dizisinin tüm izleyici kesimlerinde geniş yankı bulması, çok iyi reytingler alması, hikayesinin ve karakterlerinin çok sevilmesi tüm ekip adına son derece olumlu gelişmeler oldu.

Kalbimdeki Deniz'in Figen'i Nazlı Pınar Kaya, Gönül Dağı dizisiyle sıçrama yaptı! 15

Başrol oyuncuları Berk Atan ve Gülsim Ali gibi, tüm yan karakterler de bu büyük ilgiden nasibini aldı ve almaya da devam ediyor. Nazlı Pınar Kaya da dizinin sevilen isimlerinden birisi.

Tez canlılığı, heyecanı, Veysel’e olan aşkı ve pratik zekası ile Gönül Dağı hayranlarının çok beğendiği Cemile karakterinin her hali merak uyandırıyor. Karakteri çok iyi canlandıran Nazlı Pınar Kaya gibi partneri Semih Ertürk de oyunculuk performansı ile dikkat çeken isimlerden birisi…

Veysel ve Cemile’nin inceliklerle dolu aşkı da ekranda gençlere iyi bir örnek olmakta… İşte ikilinin dikkat çeken sahnelerinden birisi…

Dizinin hayranları en çok da Cemile’nin hamile olmasını istiyor ve bu çifte bir bebeğin çok yakışacağını düşünüyor.