Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin Nare’si Neslihan Atagül rahatsızlandı! İstanbul’a dönen oyuncu için senaryo değiştirildi!

Sefirin Kızı dizisinin Nare’si Neslihan Atagül rahatsızlandı! İstanbul’a dönen oyuncu için senaryo değiştirildi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Nare karakteriyle ekranlara gelen Neslihan Atagül’ün bağırsaklarında yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle rapor verildiği ve bir süre dinleneceği öğrenildi. Oyuncunun ‘geçirgen bağırsak sendromu’ rahatsızlığının olduğu ve yaşadığı acılara rağmen çalışmaya devam ettiği ancak doktorun son uyarısı ile İstanbul’a döndüğü öğrenildi.

Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte başrolünde oynadığı Sefirin Kızı dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran Neslihan Atagül’ün, sağlık sorunları olduğu ve bir süredir yaşadığı problemlerin artık çekimlere katılmasını engellediği bir şekilde ilerlediği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Atagül’ün rahatsızlığı nedeniyle 10 günlük bir rapor aldığı ve Bodrum’daki çekimlere devam edemeyeceği, İstanbul’daki evine gelerek tedavisini sürdürdüğü öğrenildi.

Hızla kilo veren ve sağlık durumu ciddileşen Neslihan Atagül’ün bu rahatsızlığı nedeniyle de senaryoda değişiklikler yapıldı. Dizinin yapımcı firması tarafından alınan kararla, Muğla’daki çekimlerin durdurulmayacağı ve senaryoda bazı değişiklikler yapılacağı ifade ediliyor.

Sefirin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül rahatsızlandı! İstanbul'a dönen oyuncu için senaryo değiştirildi! 7

Kilo kaybı ile birlikte halsiz düşen oyuncunun sette de çekimler sırasında zorlanması üzerine rapor aldığı öğrenildi. Dizinin yeni bölümünün çekimine devam edileceği ve Atagül’ün oynadığı Nare karakterinin bir süre hikayede yer almayacağı ifade ediliyor.

Neslihan Atagül’ün seti aksatmamak için bir süredir rahatsız olmasına karşılık yine de çekimlere geldiği fakat son raddede doktorlarının ısrarı üzerine rapor alarak bir süre istirahat edeceği ifade ediliyor. İlaç tedavisi süren oyuncunun önümüzdeki hafta kontrolleri sonrasında yeniden çekimlere dönebileceği belirtilmekte.