Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü’yü görenler tanıyamadı, bu ne hal!

Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü’yü görenler tanıyamadı, bu ne hal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisi ilk bölümü ile büyük bir ilgi gördü. Dizinin 3 kadın oyuncusu da çok başarılı performans sergiledi. Demet Evgar, her zamanki gibi hayranlarını mest etti. Dilan Çiçek Deniz , Rüya karakterinde ilgi çekti. Hazar Ergüçlü ise Çiçek olarak ekranda farklı bir rüzgar estirdi.

Çok iyi reytinglerle yayın hayatına başlayan Alev Alev, Perşembe akşamları güçlü bir duruş sergileyebileceğini daha ilk bölümden gösterdi. Reytingleri iyi gelen dizi, Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova’ya rakip olabilecek kalitede ve izleyiciler de daha ilk bölümden bunun farkına vardı.

Cemre karakteri yangında öldü süsü vererek kızını alıp kaçmak istiyor. Rüya, İskender’in Çiçek’i öldürdüğünü sanıyor ve onu katil olarak görüyor. Bu iki karakter sözleriyle kadın hakları konusunda da çok önemli mesajlar vermekte…

Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü'yü görenler tanıyamadı, bu ne hal! 9

Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Çiçek ise İskender yüzünden ateşin ortasına düştü ve her yeri yandı. Zuhal Olcay, yangında ölen kızı Şimal’in yerine Çiçek’i geçirmek için büyük bir oyun kurdu. Çiçek de bu durumu kabul ederek, Şimal’in yerine geçecek ve bambaşka bir hayata adım atacak…

Alev Alev dizisinin yeni bölümlerinde bu 3 kadın karakterinin sözlerinin çok konuşulacağı kesin gibi duruyor.

Hazar Ergüçlü’nün Çiçek karakterindeki halini görenler ise sosyal medyada mesaj üstüne mesaj yazıyor.

Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü'yü görenler tanıyamadı, bu ne hal! 10

Makyaj ile vücudunun büyük bir bölümü yanmış olarak gözüken Hazar Ergüçlü’nün bu halini görenler de Çiçek’e fazlasıyla acıdı… “Çiçeği ne hale çevirmişler, güzeli kız… Korktum bi anda görünce..” diye mesaj bırakan bir dizi hayranı birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü'yü görenler tanıyamadı, bu ne hal! 11

İlk bölümde karakter -oyuncu uyumunun çok başarılı olduğu da hemen ekrana yansıdı.

Berkar Güven, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Cem Bender gibi isimler, kadın başroller gibi gerçekten rolleri için oldukça başarılı seçimler idi.

12 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 2. bölümden ilk fragman da paylaşıldı. Videoya o kadar yoğun bir ilgi oldu ki, youtube trendler listesinde 2. sıraya kadar yükseldi.