Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinde kan donduran sahne! Dehşet veren o sahne için 2 ay hazırlık yapıldı!

Alev Alev dizisinde kan donduran sahne! Dehşet veren o sahne için 2 ay hazırlık yapıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Alev Alev, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Ay Yapım imzalı dizi, Netflix’te Alevlerin Ardından ismiyle yayınlanan bir Fransız dizisinin uyarlaması. Hikayesi 1897 yılında Paris’teki bir kermeste yaşanan trajik yangına dayanıyor. 120 kadının hayatını kaybettiği o dehşet veren olay sonrasında 3 kadının hayatındaki değişim ve yaşadıkları anlatılmakta.

Bir süredir çekimleri süren dizi, heyecanla bekleniyordu. Avlu dizisiyle kendisine bir kez daha hayran bırakan Demet Evgar’ın, genç kuşağın başarılı oyuncularından Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte başrolünde oynadığı dizinin ilk bölümü büyük ilgi gördü.

Dizinin orijinalini izleyenler, yangın sahnesini uzun süre unutamıyor. Zira o kadar acı anlar yaşanıyor ki dizinin ilk bölümüyle izleyici adeta dehşeti yaşıyor. İşte o sahnenin Alev Alev dizisindeki hali merakla bekleniyordu dizinin orijinalini izleyenler açısından. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılınca, izleyicinin bu sahneden ne kadar etkilendiği ve ne kadar başarılı çekildiği cümleleri dikkat çekmekte.

Gerçekten hem Fransız versiyonunu hem de yerli uyarlamayı izleyenler kadar, ilk kez bu sahneyi görenler için de çok etkileyici, sarsıcı, bir o kadar da dehşet vericiydi. İzleyiciyi tatmin eden bu çekimlerde, hazırlıklarıyla birlikte tam 2 aylık bir çaba ve 400 kişinin emeği yer alıyor.

Pek çok izleyicinin ekranda bu kadar etkili ve gerçekçi sahneyi ilk kez gördüğünü söylediği bu sahne, muhtemelen izleyen herkesin hafızasında uzun süre kalacak. Yapılan yorumları ve dizinin o sahnesini aşağıda izleyebilirsiniz.

Senaryosunu Burcu Görgün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız’ın oturduğu dizide Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve usta oyuncu Zuhal Olcay rol alıyor.

Zuhal Olcay’ın oynadığı Tomris’in kızı Şimal’ın yerde ayaklar altında ezilerek öldüğü o anları dehşetle izlediklerini söyleyen izleyenler, yangın sahnesinin ne kadar gerçekçi olduğu yorumlarının yanı sıra bazı izleyicilerin de yaşanan o karmaşa ve dehşet anlarını Titanic filmine benzettikleri yorumlar dikkat çekmekte.

İşte o sahne ve yorumlardan bazıları…