Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde Rüya, sarsıcı gerçeği öğreniyor!

Alev Alev dizisinde Rüya, sarsıcı gerçeği öğreniyor!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Rüya ve İskender’in karşı karşıya geldiği sahnede İskender, Çiçek’in ölmediğini söyleyerek Rüya’yı şoke ediyor. Rüya’nın ise duyduğu sarsıcı gerçekten sonra ne yapacağı merakla bekleniyor. İskender’in “Ben ölmemiş birinin katili olamam” sözleri de fragmana yansıdı ve büyük dikkat çekti.

Çelebi ile olan mücadelesinde artık daha korkusuz olan Cemre, kızı Güneş’le kuracağı mutlu bir gelecek için çabalamaktadır. Ali’ye ulaşmaya çalışan Çiçek, Tomris’i büyük bir tehlikenin içine sokmak üzeredir. Rüya, duygularını göstermesi için Ömer’in üstüne giderken, aralarındaki çekim daha fazla kuvvetlenir.

İskender’in kurduğu zekice plan, başta Çiçek olmak üzere, herkesin hayatına bomba gibi düşmek üzeredir. Alev Alev dizisinin yeni bölümünde Rüya, Çiçek gerçeğini öğrendikten sonra gelişecek olan olaylar merakla bekleniyor.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!