Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine iki sürpriz isim geliyor!

Menajerimi Ara dizisine iki sürpriz isim geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te yayınlanan ‘Menajerimi Arayın’ isimli Fransız komedi dizisinin uyarlaması olan Menajerimi Ara dizisi, Star TV’nin yeni sezondaki sevilen yapımları arasında yer alıyor. Dizi Pazar akşamları ekrana gelirken, rakipleri karşısında da reytingleriyle kanalın yüzünü güldürüyor. 10 Ocak Pazar akşamı yayınlanan bölümüyle reytinglerde ilk sıraya yerleşmesiyle de dikkatleri çekti.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldıkları dizide oyunculuklar ve hikaye kadar konuk oyuncular da diziyi sürüklüyor.

Sezon başından beri aralarında Çağatay Ulusoy, Tuba Büyüküstün, Burçin Terzioğlu, Hazal Kaya, Perihan Savaş gibi pek çok isim yer alırken, yeni bölümlerde de yine izleyenleri güzel sürprizler bekliyor.

Pazar akşamı 20. bölümü yayınlanan dizinin bu hafta 17 Ocak akşamı ise 21. bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde hangi isimlerin konuk olacağı da Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiyle öğrenildi.

Buna göre dizinin yeni bölümünde usta oyuncu Tamer Levent ile Cenk Tunalı dizinin yeni konuk oyuncuları olacak. Nasıl bir hikaye ile geleceklerini ise hep birlikte izleyip göreceğiz.

Menajerimi Ara dizisine iki sürpriz ikim geliyor! 1

Bu arada dizinin 21. bölümünden bir ön izleme de yayınlandı. Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Barış karakterinin kaza geçirdiği yeni bölüm yine heyecanlı geçecek. Dicle’nin Barış’ın iyi olduğunu gördükten sonra ikilinin arasında yaşananlarsa izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm yaratıyor.