Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşı 19 dizisinde başlamadan dikkat çeken değişiklik!

Yaşı 19 dizisinde başlamadan dikkat çeken değişiklik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İddialı dizileriyle sezonun konuşulan kanallarından birisi olan Fox TV, yine hem oyuncularıyla hem de hikayesiyle iddialı bir yapımı ekrana getirmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde çok konuşulacak bir dizinin ekrana gelmesi bekleniyor. Başrolde yer alan isimlerin de iddiası, diziyle ilgili beklentileri de büyütmekte.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrolünde oynayacaklar Yaşı 19 isimli dizi merakla bekleniyor. Diziye katılan diğer isimler de dikkat çekmişti. Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Dilara karakterine hayat veren başarılı isim Neslihan Arslan’ın da dizinin kadrosuna dahil olduğu öğrenilmişti.

Yaşı 19 isimli diziyle ilgili bir süredir çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Şubat ayında izleyici ile buluşması beklenen dizinin kadrosuyla ilgili yeni isimler ortaya çıkarken, bu kez de isminin değiştirildiği haberiyle gündeme geldi!

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından dizinin isminin Masumiyet olarak değiştirildiği bilgisini verdi. Henüz yayına başlamadan dizide yapılan bu değişiklik dikkat çekti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü çekimlerine başlanan dizi merakla bekleniyor. Bu arada diziye katılan bir başka ismin de Asena Tuğal olduğu gündeme geldi. Tuğal, en son Afili Aşk dizisinde oynamıştı.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide yer alan ve dikkat çeken diğer oyuncular ise şöyle: Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın .