Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin kadrosunu gördünüz mü? Bu kadar tesadüf çok şaşırtacak!

Alev Alev dizisinin kadrosunu gördünüz mü? Bu kadar tesadüf çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanacak olan Alev Alev dizisi, bir süredir gündemdeydi. Başrolde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’nün yer alacağı konuşulmaktaydı. Ancak tam kadro net olarak ortaya çıkmamıştı. Dizinin çekimleri bir süre önce başladı ve ilk tanıtım da geldi.

Çok güçlü bir hikaye için oyunculuklarıyla dikkat çeken isimler yan yana getirilmişti. Üstelik usta oyuncu Zuhal Olcay’ı da uzun zaman sonra bu projede izleme imkanı bulacağız. Genç oyuncularla birlikte daha deneyimli olan isimler bir arada olacak.

Hikaye zaten ilginç! Zira Netflix’te Alevlerin Ardından isimli bir dizinin yerli uyarlaması olacak. The Bonfire Of Destiny isimlli dizide, 1897 yılında Paris’te seçkin ailelerin buluştuğu bir kermeste meydana gelen ve 120 kadının öldüğü bir olay sonrasında hayatta kalan kadınların yaşam hikayeleri anlatılmakta.

Yerli versiyonun da Alevlerin Ardında ismiyle anılmıştı bir süre. Ancak Alev Alev olarak değiştirildi. Hikayenin orjinali ile ne kadar bağlantısı olacak izleyip göreceğiz ama dizinin kadrosundaki pek çok tesadüfe de dikkat çekmek isteriz.

Örneğin başrolde yer alan Hazar Ergüçlü ve Zuhal Olcay’ın buluşması… İkili, 2016 yılında Star TV’de yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinde anne kızı oynamışlardı. Bu dizide tekrar buluşuyorlar.

Alev Alev dizisinin kadrosunu gördünüz mü? Bu kadar tesadüf çok şaşırtacak! 9

Bir başka tesadüf ise Çukur dizisi ile alakalı. Zira Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinden geçtiğimiz sezonlarda ayrılmıştı. Yine bu dizide de yer alan Berkay Ateş ile uzun süre birlikte kamera karşısına geçti Çukur dizisi ile. Hatta Çukur’da Ateş’in oynadığı Mahsun, Deniz’in oynadığı Sena’ya aşıktı.

Alev Alev dizisinin kadrosunu gördünüz mü? Bu kadar tesadüf çok şaşırtacak! 10

Yine bir başka tesadüf de Cihangir Ceyhan. Zira o da Çukur dizisinden ayrıldı ve hemen ardından Alev Alev dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Alev Alev dizisinin kadrosunu gördünüz mü? Bu kadar tesadüf çok şaşırtacak! 11

Cihangir Ceyhan

Peki kim kimi oynayacak?

Demet Evgar, dizide Cemre’yi oynayacak. Partneri Çelebi’yi ise Cem Bender oynuyor.Dilan Çiçek Deniz Rüya’yı ve Rüya’nın eşi İskender’i Berken Güven oynarken, Ömer’i ise Cihangir Ceyhan oynayacak. Ömer, Rüya’yı büyük yangından kurtaran kişi olacak ayrıca.

Dizide Çiçek karakterini ise Hazar Ergüçlü oynuyor. Ergüçlü, son olarak Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde rol aldı. Hazar Ergüçlü’nün oynadığı Çiçek karakterinin partneri Ali’yi ise Toprak Can Adıgüzel oynayacak.

Ay Yapım imzalı dizi yakında ekranda olacak. İlk tanıtım ise merakları arttırdı.

İşte Alev Alev 1. tanıtımı: