Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece seçememiş ama ‘Ne giyse yakışır’ dedirtti…

Eda Ece seçememiş ama ‘Ne giyse yakışır’ dedirtti…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile gündemden düşmeyen Eda Ece, sosyal medyayı da etkin kullanarak takipçilerini hiç yalnız bırakmıyor. Oyuncu, adeta interaktif bir şekilde takipçileriyle paylaşımlar, etkileşimler yapmakta. Yasak Elma dizisine katkısı da yadsınamaz.

Oyuncu, yaz sezonunda bile yaptığı paylaşımlarla Yasak Elma dizisine olan ilgiyi hep üstte tuttu. Tabii bu arada kendisi de takipçi sayısını her geçen gün arttırmakta. Oyuncunun eğlenceli, samimi, doğal paylaşımları, takipçilerini de hayli mutlu ediyor.

Kimi zaman izleyenleriyle instagram’dan dertleşen oyuncu, kimi zaman da en keyifli anlarını paylaşmakta çekinmiyor. Sette kamera arkası pek çok video ve fotoğraflarla da izleyenlerin ilgisini ve merakını hep arttırıyor. Oyuncunun hayran kitlesi de bu durumdan hayli memnun.

Eda Ece, son olarak yaptığı bir başka paylaşımla ise hem gülümsetti hem de hayranlarının övgü dolu yorumlarını aldı. Ece, gittiği bir yerde kulisten fotoğraflarını çekti.

Ece’nin kıyafet seçmekte zorlandığı, çok kararsız biri olduğunu anlattığı aşağıdaki paylaşımı, kendisi pek beğenmese de hayranlarının büyük beğenisini aldı.

Ekranda hep şık ve parıltılı kıyafetlerle görünen Eda Ece, yine şık ama spor bir tercih yapmıştı. Oyuncunun bu paylaşımı bir kaç saatte 380 bine yakın beğeni ve binlerce yorum aldı. Tabii fotoğrafı beğenenler arasında yakın dostu ve dizinin Ender’i Şevval Sam da vardı.

İşte o paylaşım:

Seçemedim! Zaten ben hiçbir şeyi seçemem kolay kolay, kararsız biriyim, düşüncelerim hızlı değişir. İkizler işte, Keşke yengeç olsaydım, bir günle kaçırdım???????? neyse kulisten selam! ????????

Eda Ece seçememiş ama 'Ne giyse yakışır' dedirtti... 7