Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisiyle Demet Evgar oyunculuk nasıl olur, dersini verecek!

Alev Alev dizisiyle Demet Evgar oyunculuk nasıl olur, dersini verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 5 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak olan Alev Alev dizisinin başrolünde Demet Evgar gibi çok güçlü bir isim var… Avlu isimli dizi ile hala hafızalarda yer alan oyuncu, yüksek enerjisi ve izleyiciyi ikna eden performansıyla Alev Alev dizisinde de yine yeteneklerini sergileyecek.

Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü ile birlikte güçlü kadınların mücadelesini izleyeceğiz. Ancak Cemre karakteri ile Demet Evgar’ın çok öne çıkacağı tanıtımlardan bile anlaşılıyor. Cemre karakteri ekrana iz bırakacak kadar sert ve farklı birisi. Demet Evgar da bu rol için ilk akla gelen isim…

Alev Alev dizisinin fragmanları yayınlandıkça dizi hayranları da bir hayli meraklanıyor… “Oyuncular fena, konu fena, çekimler fena” diye yorum bırakan hayranlar, şimdiden Alev Alev’in çekiciliğine kendilerine kaptırdı.

Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi iki önemli rakip ile yarışmaya hazırlanan Alev Alev için, gün seçimi de çok cesurca oldu…Netflix’te yayınlanan Fransız dizisinden uyarlanan Alev Alev için sosyal medyada kimi izleyiciler yılın en iyi dizilerinden birisi olmaya aday olarak nitelendiriliyor.

“Demet Evgar varsa olay bitmiştir. Şimdi herkes oyunculuk neymiş görsün, öğrensin” diye yorum bırakan bir hayranı ise ünlü oyuncuya güvenini ifade ediyor. Benzer yorumları da sıklıkla sosyal medyada görebilirsiniz.

5 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak diziden ön izleme görüntüleri de paylaşıldı… Dikkat çeken görüntüler ve Demet Evgar’ın müthiş oyunculuğundan kesitleri videoda bulacaksınız.

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi, Ay Yapım imzalı ‘Alev Alev’ nefes kesen, etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Birbirinden çok farklı, güçlü üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanacak, sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday dizi ‘Alev Alev’den başrol oyuncuları Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı ilk tanıtım yayınlandı.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.