Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Halitcan’ı Kuzey bebek setin neşe kaynağı oldu!

Yasak Elma’nın Halitcan’ı Kuzey bebek setin neşe kaynağı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. sezonu ile Fox TV ekranında devam etmekte olan Yasak Elma dizisi, başarılı performansı ve iyi reyting oranları ile yoluna devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri için de oyuncular ve tüm set ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor.

Zaman zaman röportajlarıyla dikkat çeken dizinin başrol oyuncuları, set ile ev arasında gidip geldiklerini çok yoğun şekilde çalıştıklarını ifade ediyor. Bir aile ortamının yaşandığı dizinin setinde uzun süreler geçiren oyuncuların en büyük eğlence kaynaklarından birisi de minik bebek Kuzey Gezer…

Ekranda Halitcan olarak ünlenen minik bebeğin sevimliliği herkesin yüzünü gülümsetiyor. Şevval Sam ve Eda Ece başta olmak üzere, tüm ekip de Kuzey bebeği bol bol seviyor…

Zaman zaman bu görüntüler sosyal medyaya da yansımakta… Kuzey bebeğin Şevval Sam ve Eda Ece ile sevimli anları dikkatleri çekti.

Kuzey Gezer, Gökhan Alkan’ın gözlüğünü alıp sempatiklik sergilemesinin yanı sıra tüm oyuncularla da güzel hatıralar biriktiriyor. Kuzey bebeğin sete hazırlanma süreci, ayrıca ev halleri de sosyal medyada sıklıkla paylaşılıyor. İşte o paylaşımlardan tüm detaylar: