Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev fragmanını izlerken bir anda Çukur’u hatırlayan kaç kişi var?

Alev Alev fragmanını izlerken bir anda Çukur’u hatırlayan kaç kişi var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında yeni bir dizi başlıyor. Alev Alev isimli yapım, güçlü kadın karakterlerinin varlığı ile dikkat çeken bir yapım. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde yer aldığı dizide dikkat çeken bir başka detay var.

Çukur dizisinde geçtiğimiz sezonlarda rol alan 3 isim de Alev Alev’de yer alınca izleyicilerin aklı bir anda Show TV’nin diğer iddialı yapımına çevrildi… En son Cihangir Ceyhan, geçen hafta Çukur’dan ayrılmıştı. Oyuncu, kısa bir süre sonra Alev Alev’in fragmanında ortaya çıkınca izleyiciler biraz şaşırdı. Dilan Çiçek Deniz, 2. sezonda diziye veda etmişti. Sena karakteri ile iz bırakan Deniz, şimdilerde ise Alev Alev ile yine Show TV ekranına dönmeye hazırlanıyor.

Alev Alev fragmanını izlerken bir anda Çukur'u hatırlayan kaç kişi var? 1

Bir başka Çukur oyuncusu ise Berkay Ateş… Ünlü oyuncu da 2. sezonda yer aldığı Çukur’da iz bırakan isimlerden birisi olmuştu.

Alev Alev fragmanını izlerken bir anda Çukur'u hatırlayan kaç kişi var? 2

Alev Alev fragmanında mahalle arasında geçen sahneler ne kadar da çok Çukur’u andırıyor, fark ettinz mi?

Berkay Ateş ve Dilan Çiçek Deniz’in imajlarında Çukur’dan çok farklı bir durum yok. Ancak Cihangir Ceyhan’ın imajı biraz farklı görünüyor…

Alev Alev fragmanını izlerken bir anda Çukur'u hatırlayan kaç kişi var? 3

Bir başka dikkat çeken isim ise Nedim karakteri ile Zalim İstanbul dizisinde çok başarılı işler yapan Berker Güven oldu. Oyuncu, yeni rolünde hayranlarını bir hayli meraklandırıyor.

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek.

Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir.