Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alev Alev ile beğeni toplayan Demet Evgar’a göre her şey çok karışık!

Alev Alev ile beğeni toplayan Demet Evgar’a göre her şey çok karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz sezon Show TV ekranında Alev Alev isimli dizinin başrolünde yer aldı. Dizide etkili bir oyunculuk sergileyen Demet Evgar, yeni sezonda ne yapacak? İşte bu soru hayranlar tarafından çok merak ediliyor. Henüz bu konuda detaylar net değil.

Engin Hepileri ile birlikte Yıldız Kenter için hazırlanan belgesel projesi için bir araya gelen Demet Evgar, koronavirüs ile herkesin sınandığı şu günlerle ilgili düşüncelerini de aktardı. Oyuncu, “İyiyiz, insan olmaya çalışıyoruz” diyerek dikkatleri çekti. Demet Evgar’ın bakış açısından her şey çok karışık…

Oyuncu, “Dünya çok karışık, ülke çok karışık ama hep böyleydi” diye konuşarak dikkat çekti. Levent Babataş ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminde yer alan Demet Evgar, her şeyin güzel gittiğini söyledi. Parmağındaki tek taş sorulunca evlilik soruları soruldu oyuncu kibar bir şekilde bu soruyu geçiştirdi.

Engin Hepileri, gençlik yıllarından bu yana Demet Evgar ile çok yakın bir doslukları olduğunu ve bir araya gelince belgesel projesini konuştuklarını anlattı.