Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev’in reyting tedirginliği yerini iyimserliğe bıraktı!

Alev Alev’in reyting tedirginliği yerini iyimserliğe bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Alev Alev dizisinin bir süredir düşüş trendinde olduğu gözlemleniyordu. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Berker Güven, Cihangir Ceyhan ve Cem Bender’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi ve oyunculuk performanslarında ise bir sorun yoktu.

Oturmuş hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile yoluna emin adımlarla devam ederken dizinin reytinglerde üst üste ciddi düşüşler yaşaması dikkatleri geçmişti. Son 2-3 haftadır diziye yönelik ilginin azaldığına yönelik bir izlenim oluşmuştu.

Dün akşam 16.bölümü yayınlanan Alev Alev dizisinin reytinglerinin kısmen iyi gelmesi sevindirici bir gelişme oldu. Totalde yeniden 5’li oranlara yükselen, AB ve ABC1’de de 5’e yaklaşan dizi için olumsuz sinyaller dün akşam yerini olumlu bir yükseliş adımına bıraktı. Bu durum kalıcı olacak mı, gelecek haftalar gelecek oranlarla bunu değerlendirmek gerekecek.

Totalde günü 7. sırada tamamlayan dizinin AB’de 5. olması ve ABC1’de de 8.sırada yer alarak, tüm kategorilerde ilk 10 listesinde yer alması önemli bir gelişme. Alev Alev bu sezon yoluna emin adımlarla devam edecektir. Ancak 2. sezonu için bu oranları koruması hatta bir miktar daha yükseltmesi gerekecek.

Alev Alev, ilk başladığı günden bugüne çok iyi performanslar ortaya koyan, izleyiciyi hikayesine çeken, duyguları hissettiren oyunculuk performansları ile hikayeyi destekleyen bir görüntü çizdi. Bu anlamda dizinin başarılı bir proje olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.