Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinden büyük bir aşk çıktı, evliliğe gidiyor!

Benim Adım Melek dizisinden büyük bir aşk çıktı, evliliğe gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında ikinci sezonu devam eden, düşen reytinglerine rağmen kemik izleyici kitlesini ekrana taşımayı başaran Benim Adım Melek dizisi, güçlü oyunculuk performanslarıyla öne çıkıyor.

Dizide Halil karakterine Kutsi hayat verirken, Melek olarak da Nehir Erdoğan’ı izliyoruz. Mehmet Çevik, Kaan Çakır, Nizam Namidar, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk gibi isimler de güçlü performanslar ortaya koyuyor. Hikayesiyle dramın en ağır noktalarına kadar ulaşan Benim Adım Melek’te bir aşk ortaya çıktı…

Halil karakterine hayat veren Kutsi yeni aşkını dizi sayesinde buldu. Dizideki Melek’in oğlu Seyit Ali karakterini Poyraz Ar canlandırıyor. Kutsi, Poyraz’ın annesi Sibel Ülker’e aşık oldu…

Benim Adım Melek dizisinden büyük bir aşk çıktı, evliliğe gidiyor! 7

Feyza Çapa ile devam eden 7 yıllık ilişkisini geçen yıl noktalayan ünlü oyuncu, Benim Adım Melek setinde tanıştığı Sibel hanıma aşık oldu ve çiftin evlenme kararı aldıkları konuşuluyor.

Güneş gazetesi konuyla ilgili son gelişmeleri yazdı. Gaziantep’te bulunan ekip, önceki hafta Defne ile Ömer’in nikahında rol gereği eğlenmişti. Yakın zaman içinde ise Kutsi ile Sibel hanımın nikahı kıyılacak. Fakat çift pandemi nedeniyle düğün yapmayacak.