Ana sayfa Sosyal Medya ‘Alev Alev’in Rüya’sı Dilan Çiçek Deniz, aşkını sosyal medyadan ilan etti!

‘Alev Alev’in Rüya’sı Dilan Çiçek Deniz, aşkını sosyal medyadan ilan etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’da canlandırdığı ‘Sena’ karakteri ile kariyerinde sıçrama yaşayan Dilan Çiçek Deniz, daha sonra ‘Alev Alev’dizisinde sergilediği başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

BluTV’de yayınlanan ‘Yarım Kalan Aşklar’ ile de geniş bir izleyici kitlesini etkileyen oyuncu, şu sıralar sırılsıklam aşık. Ünlü oyuncu, yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson duyduğu aşkı sosyal medyadan da ilan etti. Genellikle ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu bu defa kural bozdu ve Saevarsson ile birlikte verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.

‘Alev Alev’in Rüya’sı Dilan Çiçek Deniz, aşkını sosyal medyadan ilan etti! 10

Deniz, paylaşımında, İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson’ a  ‘Ruh ikizim’ diye hitap etti. Instagram4.5 milyon takipçisi bulunan Dilan Çiçek Deniz’in sevgilisi ile verdiği aşk dolu pozlar anında binlerce beğeni ve yorum aldı.

‘Alev Alev’in Rüya’sı Dilan Çiçek Deniz, aşkını sosyal medyadan ilan etti! 11

Hayranları Dilan Çiçek Deniz’in yeni sezonda hangi projede yer alacağını merak ediyor. Oyuncuya birçok diziden teklif olduğu biliniyor. Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, yeni bir projesinin olduğunun müjdesini vermiş ancak detay vermekten kaçınmıştı.

‘Alev Alev’in Rüya’sı Dilan Çiçek Deniz, aşkını sosyal medyadan ilan etti! 12

‘Alev Alev’in Rüya’sı Dilan Çiçek Deniz, aşkını sosyal medyadan ilan etti! 13