Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kağıt Ev’in ‘Azra’sı Tuvana Türkay’ın neden ekranlarda görünmediği belli oldu!

‘Kağıt Ev’in ‘Azra’sı Tuvana Türkay’ın neden ekranlarda görünmediği belli oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güzel oyuncu Tuvana Türkay en son, Star TV ‘de yayınlanan ‘Kağıt Ev’ dizisinde canlandırdığı ‘Azra’ karakteri  ile ekranlara geldi.

Oyuncu, sadece 8 bölüm süren’ Kağıt Ev’ dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ile birlikte rol aldı. Şu sıralar ekranlarda görünmeyen Tuvana Türkay, farklı bir heyecan yaşıyor.  Oyunculuktaki başarısını bir süre önce müziğe taşıyan Türkay, üçüncü single çalışmasını bitirdi. Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu ile birlikte stüdyoya girerek şarkısını hazırlayan güzel oyuncunun yeni albümü DMC etiketiyle müzikseverle buluşacak.

'Kağıt Ev'in 'Azra'sı Tuvana Türkay'ın neden ekranlarda görünmediği belli oldu! 7

Tuvana Türkay heyecanını instagram hesabından da takipçileri ile paylaştı. ‘Ah Aşk’ adlı albümünün kapak fotoğrafını paylaşan oyuncu paylaşımının altına şunları yazdı; “Aynı duygularda birleşebilmek, birbirimizi hissedebilmek güç veriyor. Umarım yine seversiniz.” Daha önce iki single çıkaran, sesi ve şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Türkay’ın yeni şarkısının da müzikseverler tarafından beğenilmesi bekleniyor.  Güzel oyuncunun, bundan sonra müziğe daha fazla yoğunlaşarak daha fazla şarkı üreteceği de gelen bilgiler arasında.