Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aleyna Solaker’den seksi ayna pozu! Dilan Çiçek Deniz’den Leyla hatırlatması!

Aleyna Solaker’den seksi ayna pozu! Dilan Çiçek Deniz’den Leyla hatırlatması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırgın Çiçekler dizisiyle öne çıkan genç oyunculardan Aleyna Solaker ve son dönemin üst üste başarılı projeleriyle göz dolduran isimlerinden Dilan Çiçek Deniz, instagram hesaplarından yaptıkları farklı paylaşımlarla dikkatleri çekti.

Pandemi nedeniyle Hizmetçiler isimli dizinin erken vedasının ardından birçok hayranı Aleyna Solaker’den yeni bir dizi bekliyordu. Ancak oyuncunun şimdilik bir dizi projesi yok… Ancak oyuncu İki Gözüm Ahmet isimli filmde yer aldı ve Ceylan karakterine hayat verdi. Sosyal medyada da aktif şekilde paylaşımlarda bulunan Solaker, seksi ayna pozuyla da hayranlarından binlerce beğeni topladı.

Aleyna Solaker'den seksi ayna pozu! Dilan Çiçek Deniz'den Leyla hatırlatması! 9

Çukur dizisindeki Sena karakterinin ardından, Yarına Tek Bilet isimli filmde Leyla’ya hayat veren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ardından ise Yarım Kalan Aşklar isimli BluTV dizisinde ve son olarak da Alev Alev isimli Show TV yapımında rol aldı.

Yarım Kalan Aşklar final yaparken, ünlü oyuncunun Rüya karakterinde Alev Alev’deki güçlü performansı hayranlarını mutlu etti.

Instagram hesabından aktif şekilde paylaşımlar yapan oyuncu, Netflix’te de yayınlanmakta olan Yarına Tek Bilet isimli filmin çekimlerinden pozlarını hesabından paylaştı.

Leyla ????
Prova/2019/Yarına Tek Bilet
????: @aciktan

Aleyna Solaker'den seksi ayna pozu! Dilan Çiçek Deniz'den Leyla hatırlatması! 10

Aleyna Solaker'den seksi ayna pozu! Dilan Çiçek Deniz'den Leyla hatırlatması! 11