Ana sayfa Dizi Haberleri Aleyna Tilki ve Cemal Can’ın İşte Bu Benim Masalım dizisine ünlü bir şarkıcı katılıyor!

Aleyna Tilki ve Cemal Can’ın İşte Bu Benim Masalım dizisine ünlü bir şarkıcı katılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu, uzun süredir merakla bekleniyordu. Yeni bir alternatif dijital platform olan Exxen için birbirinden iddialı yapımlar gündeme geliyor. Kimilerinin çekimleri devam ederken, kimileri de çoktan çekildi bile. İzleyicinin ilgisini çeken Exxen için çekilen yeni yapımlardan bir tanesi de Aleyna Tilki ve Cemal Can’ın başrolünde oynadığı İşte Bu Benim Masalım dizisi.

Genç şarkıcılar arasında büyük dikkat çeken bir isim olan Aleyna Tilki ile Survivor yarışmacılarından Cemal Can Canseven’in başrolünde oynadıkları diziye yeni bir ismin dahil olduğu öğrenildi. İddialı bir dizi olan İşte Bu Benim Masalım için Sezen Aksu’nun ismi geçiyordu.

Yılbaşı akşamı birlikte O Ses Türkiye’ye katılan Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven, yeni dizileriyle ilgili heyecanlarını paylaşırken, dizinin fragmanı da ilk kez gösterilmiş ve dikkat çekmişti.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı dizi, Exxen’in 1 Ocak itibariyle yayına girmesinin ardından çok izlenen yapımlar arasında yer aldı.

Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın İşte Bu Benim Masalım dizisine ünlü bir şarkıcı katılıyor! 8

Her ne kadar ikisi de oyuncu olmasalarda Tilki ve Canseven’in dizisine övgüler arka arkaya geldi. Dizide ayrıca
Usta oyuncu Nevra Serezli ve Zeynep Kankonde ile birlikte Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Kamil Güler, Yusuf Ege Gönülal gibi isimler de yer alıyor.

Bu arada diziye Sezen Aksu’nun Cemal Can’ın halası rolüyle katılması için teklif gittiği haberleri medyaya düşmüştü. Ancak rol için teklifi kabul eden kişinin Seyyal Taner olduğunu da Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

İşte Bu Benim Masalım dizisinin 8 bölüm çekileceği öğrenilirken, Seyyal Taner’in de hala rolüyle nasıl bir kişiyi oynayacağı merak konusu!

Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın İşte Bu Benim Masalım dizisine ünlü bir şarkıcı katılıyor! 9