Ana sayfa Müzik Aleyna Tilki’nin son klibi “Take It or Leave It” yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada olay oldu!

Aleyna Tilki’nin son klibi “Take It or Leave It” yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada olay oldu!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yıllarda pop müziğin en popüler isimlerinden biri olmayı başaran Aleyna Tilki, Yetenek Sizsiniz Türkiye ile birlikte sesi ve tarzıyla ön plana çıkmıştı. Z kuşağın başarılı isimlerinden olan şarkıcı her parçası, her klibiyle olay yaratmaya devam ediyor.

Aleyna Tilki, her yeni şarkısıyla heyecan yaratan, seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok önemli bir yıldız. Son klibi “Take It or Leave It” yayınlanır yayınlanmaz Aleyna Tilki sosyal medyadan kendinden bolca söz ettirmeyi başardı.

“Take It Or Leave It”, genç şarkıcısının yaklaşık 2 yıldır hem kendisini hem de müziğini geliştirmek için dünya çapındaki önemli müzisyenlerle çalışarak İngiltere ve Amerika arasında mekik dokuduğu dönemin ilk meyvelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Aleyna Tilki'nin son klibi “Take It or Leave It” yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada olay oldu! 7
Pop-Punk tarzındaki parçanın video klibi, Aleyna Tilki’nin genel yönetmenliği ve Onur Sarsıcı’nın yönetmenliği ile iki günde çekildi. Bir ev partisinin samimi enerjisinin yansıtıldığı klipte şarkıcının gerçek evindeki odası ve garajı kullanılmış. Çekilen video klipte Aleyna Tilki’nin “Yetenek Sizsiniz” şov programında sahne aldığı rock grubu, yakın arkadaşları ve sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıya yanıt veren hayranları da yer almış.

Video klip çekilirken Aleyna Tilki, amatör ruhu ve profesyonel vizyonunu yansıtmak için azami çaba göstermiş ve yeni tarzın adını “Juicy Punk” olarak adlandırmış.

Yayınlanır yayınlanmaz Youtube’da 500 bine yakın izlenme alan klip Aleyna Tilki’nin cesur tarzıyla ve çıplaklığı ortaya koyan sahneleriyle hemen hemen her sosyal platformunda çokça eleştirilse de genç şarkıcının kusursuz ve güçlü sesi, vokal başarısıyla takdir topladı.