Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalyan aşkı ile İtalya’daki paparazzilere yakalandı!

Can Yaman, İtalyan aşkı ile İtalya’daki paparazzilere yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle birlikte imajını değiştiren, sıkı bir spor ile vücudunu şekillendiren ve yepyeni imajıyla ekranda da büyük dikkat çeken Can Yaman, sonrasında Bay Yanlış dizisinde oynamıştı. Yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisinde Özge Gürel ile başrolü oynuyordu ama dizi sezonda reytingleriyle kanalın yüzünü güldürmeyince final yaptı.

Can Yaman ise finalin ardından soluğu İtalya’da aldı. Dizileriyle İtalya’da büyük bir hayran kitlesi edinen Can Yaman’ın bir dizi tv programına katılacağı, çeşitli röportajlar vereceği öğrenilmişti. Sonrasında ise bir reklamda yer alacağı ortaya çıktı.

Yaman’ın makarna reklamında oynayacağı ve reklamın yönetmenliğini de Ferzan Özpetek’in yapacağı da öğrenildi. Bu arada Can Yaman, İtalya’da gittikçe daha da ünlendi ve bir dizi teklifi aldı.

Kısa bir süre önce imzaların atıldığı öğrenilirken, oyuncunun Luxvide isimli İtalyan yapım şirketinin sahibi Luca Bernabei ile görüştüğü ve 2021 yılının Ekim ayında Sandokan isimli dizide oynayacağı ortaya çıktı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bir de sürpriz olayla magazinin gündemine oturdu İtalya’da Can Yaman! Oyuncunun bir İtalyan sunucu ile aşk yaşadığı belirtiliyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide Yaman’ın İtalyan Suncu Diletta Leotta ile aşk yaşadığı öğrenilirken, ikilinin samimi fotoğraflarının da ülkedeki dergilerde yer aldığı görülüyor.

Can Yaman, İtalyan aşkı ile İtalya'daki paparazzilere yakalandı! 7