Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Nefesime Kadar dizisinde Sezen Aksu’nun etkileyici sesi, Nurgül Yeşilçay’ın yürek yakan çığlıklarına karıştı!

Son Nefesime Kadar dizisinde Sezen Aksu’nun etkileyici sesi, Nurgül Yeşilçay’ın yürek yakan çığlıklarına karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerine ilgi gösteren ve dram yapımlarını çok sevenler için Son nefesime Kadar isimli yeni dizi, yeni bir alternatif olacaktır. Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Rojda Demirer ve Begüm Birgören gibi tecrübeli isimler bu yapımda bir araya geldi.

46 yaşındaki Mihre isimli bir komiserin yaşadığı büyük acıları izleyeceksiniz. Son Nefesime Kadar dizisinin 23 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak ilk bölümü için yayınlanan fragmanı izleyenler, ne kadar güçlü duygularla dolu bir dizi olacağını anladı.

Sezen Aksu’nun dinleyen herkesi etkileyen sesi ve müziğinin yanında bir de Nurgül Yeşilçay’ın gözyaşları ve çığlıkları izleyenleri derinden yaralıyor… Mihre isimli komiserin iki çocuğundan kız olanı öldürülüyor. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü kişinin hapisten çıkması ise Mihre’yi çok yaralayacak.

Son Nefesime Kadar dizisinde Sezen Aksu'nun etkileyici sesi, Nurgül Yeşilçay'ın yürek yakan çığlıklarına karıştı! 7

Bir oğlu ile hayata tutunmaya çalışan Mihre’nin yüreğini yakan kızının vedası, izleyicileri de derinden sarsacak. Dizinin birinci bölümünden yayınlanan ikinci fragmandaki görüntüler çok etkileyici.

İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey ve Baran Bölükbaşı gibi genç oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Son Nefesime Kadar isimli yeni dizi

İşte dizinin 1. bölümünden yayınlanan ikinci fragman. Hem etkileyici hem sürükleyici hem de farklı duyguları yaşatacak bir dizi bekleyenler için Son Nefesime Kadar iyi bir tercih olacaktır.