Ana sayfa Güncel Haberler Ali Sunal’dan büyük sürpriz! 4.yü sordu, müjde ortaya çıktı!

Ali Sunal’dan büyük sürpriz! 4.yü sordu, müjde ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk sinemasının ünlü aktörü, unutulmaz filmlere imza atan Kemal Sunal’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal, güzel bir haberi sosyal medyadan ironik bir notla paylaştı. Ali Sunal, Sevgililer Günü için yaptığı paylaşımda kızı Narin ve eşi Nazlı Kurbanzade ile İstanbul’da yağan karlı havada yürüyüş yaparken çekilen fotoğrafıyla takipçilerine bir müjde verdi.

Bilindiği gibi Ali Sunal, 8 yıldır devam eden Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show’da yer alıyor. Sunal, programın vazgeçilmezlerinden birisi olarak, skeçlere kattığı yorumlar, laf atmalar, oyuncuları bazen zorlayan isteklerle birlikte Güldür Güldür’ün sevilen ismi.

Ali Sunal 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile evlenmişti. Mutlu bir evlilikleri olan Nazlı Kurbanzade ve Ali Sunal çiftinin 2019 yılı Ağustos ayında da kızları Narin dünyaya gelmişti.

Kızına ‘Nar kızım’ diye seslenen Ali Sunal, zaman zaman kızıyla, eşiyle fotoğraflarını da instagram’dan paylaşmakta. Bugün de Sevgililer Günü’ne özel ailecek bir pozlarını paylaştı.

Soğuk havaya rağmen Narin’e kar keyfi yaşatmak istedikleri anlaşılan çiftin bir başka heyecan yaşadıkları da bu paylaşımla ortaya çıktı.

Ali Sunal’ın aşağıdaki paylaşıma yazdığı “Fotoğraftaki 4.yüz bulunuz” notu, bir bebek daha beklediklerinin müjdesiydi.

Sunal’a şimdi bu paylaşımıyla tebrik yağıyor… İşte Ali Sunal ve ailesinin mutlu pozları:

Ali Sunal'dan büyük sürpriz! 4.yü sordu, müjde ortaya çıktı! 46