Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, öyle bir Sevgililer Günü paylaşımı yaptı ki gülümsememek imkansız!

Hazal Kaya, öyle bir Sevgililer Günü paylaşımı yaptı ki gülümsememek imkansız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sosyal medya adeta çıldırdı! Pek çok mesaj, çiçekli, kalpli paylaşımlar, güzel sözler, gelen hediyeler derken kutlama telaşına girildi. Ünlü isimlerden de aşk dolu, sevgi sözleriyle pek çok paylaşım geliyor. Paylaşım yapanlardan birisi de Hazal Kaya oldu. Ancak oyuncunun yaptığı paylaşım o kadar şirindi ki görenleri gülümseten fotoğraf ve notla birlikte dikkat çekti.

Hazal Kaya, bilindiği gibi uzun süre beraber olduğu yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile 2019 yılının Şubat ayında evlenmişti. Evliliklerinde 2 yılı deviren çiftin, geçtiğimiz yıl Kasım ayında da oğulları Fikret Ali dünyaya gelmişti.

Çiftin ‘Fiko’ diye seslendiği oğullarını görenler, babası Ali Atay’a olan benzerliğine de çok şaşırıyor. Bir yaşına giren Fiko’nun doğum gününde çekilen fotoğraflarda da bu benzerlik net olarak görülmekte.

Hazal Kaya, öyle bir Sevgililer Günü paylaşımı yaptı ki gülümsememek imkansız! 9

Hazal Kaya, Son Yaz dizisinde rol alan eşi Ali Atay ile Sevgililer Günü için önce aşağıdaki pozu vererek hiç bir yorum yapmadan kırmızı bir kalp emojisi ile paylaştı. Bu sevgi dolu pozun ardından ise gülümseten bir paylaşım geldi.

Hazal Kaya, öyle bir Sevgililer Günü paylaşımı yaptı ki gülümsememek imkansız! 10

Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’yi sırtına aldığı bir paylaşım yaptı daha sonra. Ünlü oyuncunun fotoğrafa düştüğü notta “Ali Atay beyefendinin kendi yorumumu kattığım bu yeni sürümü de benim sevgilim olmuyo mu? Oluyo bence” yazıyordu.

Oyuncunun güldüren bu notu, Fiko’nun babasına benzerliğine cuk oturan bir tarif olarak hayli ironik! İşte Sevgililer Günü’ne özel Hazal Kaya’nın o paylaşımı:

Hazal Kaya, öyle bir Sevgililer Günü paylaşımı yaptı ki gülümsememek imkansız! 11