Ana sayfa Güncel Haberler Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs için gittiği Kıbrıs’tan takipçilerini sevindirdi

Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs için gittiği Kıbrıs’tan takipçilerini sevindirdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar KKTC’de çekimleri hummalı bir şekilde süren Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için heyecan dorukta. Özellikle Serkan Çayoğlu hayranları diziyi merakla bekliyorlar. Dizinin kadrosunda Pelin Karahan, Gülper Özdemir ve Ahmet Kural da bulunuyor. Dönem dizisi olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi TRT1 için çekiliyor ama henüz yayın tarihi belli değil.

Serkan Çayoğlu, sezon başında yine iddialı bir yapım olan Yeni Hayat dizisi ile ekrana gelmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin ömrü ne yazık ki uzun sürmedi! Reytingleri düşük gelince kanal tarafından 9. bölümde kaldırıldı.

Çayoğlu’nun hayranlarını üzen bu gelişmenin ardından yeni dizi projesi ortaya çıktı. Bir süredir çalışmaları süren diziden fotoğraflar da kısa bir süre önce medya ile paylaşılmıştı.

Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs için gittiği Kıbrıs'tan takipçilerini sevindirdi 44

Kostüm, saç ve makyajları ile poz veren oyuncuların, dönem dizisindeki imajları da ortaya çıkmıştı. Serkan Çayoğlu’nun Ankaralı olarak anılacağı diziden gelen fotoğraflarla birlikte oyuncu, zaman zaman instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Takipçilerini habersiz bırakmayan oyuncu, instagram’dan son olarak bir kafede otururken çektiği fotoğrafını paylaştı. Serkan Çayoğlu’nun hayranları fotoğrafa beğeni ve yorum yağdırırken, diziyi merakla beklediklerini de ifade ediyorlar.

İşte oyuncunun son paylaşımı:

Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs için gittiği Kıbrıs'tan takipçilerini sevindirdi 45