Ana sayfa Sosyal Medya Ali Sunal’ın hayatını 2019 yılı değiştirdi!

Ali Sunal’ın hayatını 2019 yılı değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılı geride kaldı ve Ali Sunal için büyük bir değişimi de beraberinde getirdi. Güldür Güldür Show programı ile ekranlarda yer almakta olan Ali Sunal, bilindiği üzere 2000 yılında hayatını kaybeden Kemal Sunal’ın oğlu…

Sunal ailesini çok mutlu eden gelişme 7 Ağustos 2019 tarihinde yaşandı. Nazlı Kurbanzade bir kız bebeği dünyaya getirdi.

Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Ali Sunal, 2019’a veda paylaşımında kızı Narin Sunal ile en özel anını paylaştı ve çok da duygulandırdı. Narin, dedesi Kemal Sunal’ın resmine dokunuyordu… O anlarda çok duygulanan Ali Sunal, bu videoyu yayınladı ve takipçilerini de çok duygulandırdı.

Nazlı Kurbanzade ise Instagram’da yayınladığı aile pozuna, “Meğer bizim bir kızımız olacakmış. Uyurken özlemek diye bir şey varmış. Hayat ondan önce ve ondan sonra olarak ikiye ayrılacakmış. Ne çok sevgi varmış meğer içimde. Öpmeye koklamaya doyamadığım, o bir kez gülsün diye bin bir şekle girdiğim, her haline aşık olduğum bir kızım oldu bu sene. Çok şükür! 2019 bizim için çok güzel ve unutulmazdın. 2020 hepimiz için, tüm sevdiklerimizle birlikte mutlu, sağlıklı, huzur dolu olsun. Herkese mutlu yıllar” notunu düştü.

Ali Sunal'ın hayatını 2019 yılı değiştirdi! 7