Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz bakış açısını değiştirdi, youtube’da derin konulara daldı!

Alina Boz bakış açısını değiştirdi, youtube’da derin konulara daldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz, 1998 yılında Rusya’da dünyaya geldi ve küçüklük yıllarından itibaren Türkiye’de kendisine yeni bir hayat kurdu. 2016 yılından bu yana yer aldığı çeşitli projelerle adından söz ettiren Alina Boz, son yılların en başarılı kadın oyuncularından birisi olarak anılıyor.

Paramparça dizisindeki Hazal karakteri ile popüler olan ünlü oyuncu, Elimi Bırakma dizisindeki Azra karakteriyle de hayranlarının aklından ve kalbinden çıkmayan isimlerden oldu. Maraşlı dizisinin yanı sıra Aşk 101 ile başarılar kazanan oyuncu, en son Bir Peri Masalı isimli dizi projesiyle ekrandaydı. Bu sezonun başlarında yayınlanan dizi yeterince iyi reytingler alamadığı için 13 bölümlük bir yapım olarak kaldı.

En son Yılbaşı Gecesi isimli sinema filmindeki performansı ile konuşulan oyuncu, bir süredir dinlenme süreci yaşıyor. Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim’in program konuğu olan Alina Boz, son dönemde bakış açısını değiştirdiğini ve farklı konulara daldığını anlattı.

“Youtube’da garip çukurlara düştüğüm oluyor” diyerek, farklı konularla ilgili videoları izlediğinden bahseden oyuncu, tekrarlanan rutinlerinin ise olmadığını söyledi.

Alina Boz, “Bir şeye takılıp, kapılmaya üşeniyorum. Bir noktadan sonra aynı şeyi yaparken bana daral geliyor. Her gün youtube’da herhangi birisini izlersem daralıyorum” ifadesini kullandı.

Youtube’da izlediği konularla ilgili artık bakış açısını değiştirerek siyasi olaylara odaklandığını anlatan oyuncu, özellikle de dünyayı yöneten 5 aile gibi konulardaki videoları takip ettiğine değindi.

Alina Boz, “Bu aralar bakış açımı değiştirdim. Dünya hakkında bir şeyler izliyorum. Mesela dünyanın gidişi, siyaset, dünyayı yöneten 5 büyük aile gibi… Bu aralar onlara takıldım. Çünkü çok ilginç bir dönem yaşıyoruz” diye konuştu.