Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz çekildi, Esra Bilgiç istemedi ama Süslü Korkuluk dizisinden müjdeli haber gecikmedi!

Alina Boz çekildi, Esra Bilgiç istemedi ama Süslü Korkuluk dizisinden müjdeli haber gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili yaşananlar adeta yılan hikayesine döndü! Bütçesi çok büyük, iddiası da bir o kadar büyük olan dizi, ilk olarak tv8’de yayınlanacaktı. Özellikle uzun yıllardır ekranda olmayan Çağatay Ulusoy’un hayranları için bu dizi, ekrana dönüşü için çok anlamlı olacaktı.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Süslü Korkuluk dizisinin tanıtımı bile çekildi. Çağatay Ulusoy’un terzi Peyami karakterine hayat vereceği dizinin ilk olarak kadın başrol oyuncusu Alina Boz olacağı biliniyordu. Ancak dizinin ilk bölümünün 2 milyon TL gibi bir bütçesinin olduğu iddiaları ve bu bütçe nedeniyle tv8’in sahibi Acun Ilıcalı ile anlaşmazlığa düşülmesiyle proje için başka bir yayıncı kanal arayışına gidildi.

Yaşanan bu üzücü gelişmenin ardından dizinin Netflix’te yayınlanacağı öğrenildi. En azından rafa kalkmaması sebebiyle izleyenler bir nebze olsun sevindi. Netflix abonesi olmayanlar ise ekranda değil de dijital platformda yayınlanmasına üzüldü.

Fakat yine de heyecanla beklenirken dizi, Alina Boz’un projeden çekildiği öğrenildi. Bu kez Esra Bilgiç’e teklif gittiği gündeme geldi. Oyuncunun kabul ettiği haberleri sevindirirken, sonrasında da vazgeçtiği konuşuldu. Tam da aynı günlerde Esra Bilgiç, anlaşma şartlarının kendisine uymaması nedeniyle zaten imza atmadığını, dolayısıyla bir ayrılığın da olmadığını belirtti.

Alina Boz çekildi, Esra Bilgiç istemedi ama Süslü Korkuluk dizisinden müjdeli haber gecikmedi! 8

Şimdi kadın başrol oyuncusunun kim olacağı büyük merak konusu. Arayış devam ediyor. Diziyle ilgili bu süreçte herkesin merakla beklediği bir haber bu. Ancak Netflix’te yayınlanacak proje ile ilgili başrol kadın belli olmasa da yaşanan bir gelişme de heyecan verici.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstleneceği dizinin hikayesi, televizyon için kurgulanmıştı. Bu nedenle bölüm süreleri de uzundu. Ancak dijitale geçince, Netflix’te daha kısa süreli bölüm sayıları nedeniyle yeniden elden geçirildi. Böylece sezon sayısı da uzamış oldu.

Alina Boz çekildi, Esra Bilgiç istemedi ama Süslü Korkuluk dizisinden müjdeli haber gecikmedi! 9

Son gelen bilgilere göre, Süslü Korkuluk dizisinin üç sezonun garantisini aldığı ve anlaşmanın da imzalandığı belirtiliyor. Netflix için fazlasıyla sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Süslü Korkuluk dizisinin üç sezonu da bir kerede çekilip bitirilecek. Zamana yayılarak yapılmayacak çekimler.

Bu durum, Netflix’in diziye olan inancını da ortaya koymakta! Görünen o ki dünyaca ünlü platform, böylesi iddialı bir dizi için prensiplerinin dışına çıktı!. Bu durum da diziyle ilgili merakı artırıyor!

Üç sezonun aynı anda çekilmesi Eylül ayına kadar sürecek. Netflix’te ekrana gelecek olan Süslü Korkuluk’un izleyiciyle buluşması 2022’nin sonu ya da 2023’ün ilk günlerini bulacak. Dizide Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Uğur Yücel, Olgun Şimşek, Salih Bademci ve Ece Sükan da rol alıyor.