Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz söylemişti! Yargı 29. bölüm, öyle böyle değil yürek parçalayacak!

Pınar Deniz söylemişti! Yargı 29. bölüm, öyle böyle değil yürek parçalayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, geçtiğimiz hafta 28. bölümüyle ekrandaydı. İzleyenleri hayli sarsan anlara sahne oldu. Senarist Sema Ergenekon’un güçlü kalemi ve oyuncuların büyük beğeni toplayan performanslarıyla yine ekrana kilitledi.

Yarın akşam (17 Nisan) 29. bölümü yayınlanacak dizinin. Ancak daha 28. bölümü yayınlanmadan, dizide Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, tüyoyu instagram hesabından vermişti. İzleyicinin iki hafta önünde giden çekim sürecinde oyuncular, iki bölüm sonra neler olabileceğini biliyor.

Bu nedenle onlardan gelecek olan tüyolar da izleyici için merak toplayan bir durum. Sosyal medyada yapılan paylaşımları heyecanla takip eden izleyiciler, bir tüyo bulma ümidiyle de dikkatle her paylaşımı süzgeçten geçiriyorlar.

28. bölümün yayınının beklendiği hafta Pınar Deniz, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yapmıştı. Henüz Ceylin’in babasının katilinin Çınar olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği bilinmiyordu. Ilgaz bile henüz delillerin peşine yeni düşmüştü.

Pınar Deniz söylemişti! Yargı 29. bölüm, öyle böyle değil yürek parçalayacak! 8

İşte tam da o hafta Pınar Deniz, senarist Sema Ergenekon’dan gelen senaryoyu paylaşarak 29. bölümün çok sancılı geçeceğinin de sinyalini vermişti. Yekta’nın dolduruşu ile Ilgaz’ın kardeşi Çınar’ı kaçırmaya çalıştığını düşünen Ceylin’in gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği merak konusu. Pars, Eren ve Ilgaz’ın tek amacının, Çınar ve Metin’i adalete teslim etmek olduğunu Ceylin öğrenecek mi yeni bölümde göreceğiz. Ancak iki aşığın ortaya çıkan bu gerçeklerden sonra kurmaya çalıştıkları yeni hayatlarının darmadağın olacağı da aşikar!

Dizideki tüm cinayetler çözüldü. Şimdi olaylar nereye akacak? Başka ne tür sürükleyici konular gündeme gelecek? İzleyici bu soruların yanıtını arıyor. Muhtemelen Ilgaz ve Ceylin cephesinde çok acılı günler yaşanacak.

Pınar Deniz söylemişti! Yargı 29. bölüm, öyle böyle değil yürek parçalayacak! 9

İşte 29. bölüm senaryosunun ilk sayfasındaki dizeler de senaristin bu konuyla ilgili izleyiciye mesajı gibi duruyor!

Ergenekon, her bölümün ruhuna özel bir anlam içeren cümleler yerleştiriyor bölüme. 29. bölümün mesajı da Alman Şair Rainer Maria Rilke’den seçilmiş. Bölümün özeti gibi olan sözlerle, yeni bölümün sarsıcı sahneleri işaret ediliyor.

“Ruhumu nasıl tutsam da seninkine değmese? Nasıl aşırsam üstünden öbür şeylere ben onu” dizeleri, Ilgaz’ın, Ceylin’i kendi duygularından, acısından koruma isteğini anlatıyor adeta! Ceylin’in babasının acısını daha atlatamadan katilin Çınar olduğunu öğrenmesi ve Ilgaz’ın da onu koruduğunu sanmasıyla yaşayacağı cehennemi azap içinde izleyecek Ilgaz gibi görünüyor.

Kendisi anlatamadan Ceylin’in öğrenmesi, Ilgaz için çok daha acı sonuçlar getirecek gibi görünüyor! 29. bölüm, görünen o ki 28. bölümden daha da hüzünlü geçecek…