Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz, dizi setinde gelinliği giydi, güzelliğiyle mest etti!

Alina Boz, dizi setinde gelinliği giydi, güzelliğiyle mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alina Boz, güzelliği ile hayranlarını yine etkilemeyi sürdürüyor. Hem başarılı performansı hem de zarafeti ile Maraşlı dizisinin 24. bölümünde yine Alina Boz öne çıkacak.

Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı dizi için gelinlik giyen Alina Boz, hayranlarından da büyük beğeni toplayacaktır. Oyuncu, yeteneklerini sergilediği dizide bu sefer gelinlik giyerek dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncunun hayranları gelinlik giydiği anları merakla bekliyor. Salı gününe alınan Maraşlı dizisinin 24. bölümü 29 Haziran akşamı yani bu akşam yayınlanacak.

Maraşlı’yla evlenmek için gün sayan Mahur’u izleyeceksiniz. Elbette ki hikayede sürprizler bitmiyor. Mahur beklemediği sürpriz bir misafirle yüzleşiyor. Mahur acaba bu yüzleşmede Maraşlı’nın aslında Mehmet İnce olduğunu mu öğrenecek? İşte bu sorunun yanıtı da merak ediliyor.

Ancak dizinin hayranları Alina Boz’un gelinlik giydiği sahnelere de bayılacak. Setten gelen görüntüler oyuncunun zarifliğini yansıtıyor.

Alina Boz, dizi setinde gelinliği giydi, güzelliğiyle mest etti! 7

Son yılların öne çıkan kadın oyuncularından olan Alina Boz, şimdiye kadar yer aldığı projelerle kendisine iyi bir kariyer yaptı. Oyuncu, Maraşlı dizisiyle de oldukça başarılı bir çıkışa imzasını attı. 3 bölüm sonra final yapacak olan Maraşlı’dan sonra bir süre dinlenecek olan oyuncunun yeni sezonda yeniden ekrana dönüp dönmeyeceği de merakla bekleniyor.