Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’a İranlı hayranlarından çok şaşırtan sürpriz! Tebrik yağdı!

Alp Navruz’a İranlı hayranlarından çok şaşırtan sürpriz! Tebrik yağdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay- Şu sıralar TRT1’de ekrana gelen Yürek Çıkmazı’ndaki Halil karakteri ile ilgiyle takip ediliyor Alp Navruz. Dram dizilerindeki başarısının ardından, romantik komedi dizilerindeki başarısını da Ada Masalı dizisi ile gösteren Navruz, şu sıralar yeni rolüyle dramatik bir hikayenin kahramanı.

Oyuncu, hayranları tarafından sosyal medyadan da merakla takip edilen bir isim. Navruz’un İrem Helvacıoğlu ile başrolde yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi de beğenilerek izlenen bir yapım olmayı başardı.

15 Ocak 1990 doğumlu olan oyuncu, geçtiğimiz günlerde 33 yaşına girdi. Navruz’un hayranları da bu özel günde oyuncuya güzel sözleri, mesajları ve yorumlarıyla sevgilerini, iyi dileklerini gönderdiler.

Oyuncunun İranlı hayranlarından gelen bir özel sürpriz ise ayrıca dikkat çekiciydi. Sosyal medyada yer alan paylaşımda, İranlı hayranlarının Alp Navruz adına, yardıma ihtiyacı olan çocuklara bağışlar yaptıkları öğrenildi.

Alp Navruz'a İranlı hayranlarından çok şaşırtan sürpriz! Tebrik yağdı! 10

“Güzel kalbinle dünyayı güzelleştirdiğin için teşekkür ederiz. Senin için başarılı ve mutluluk dolu bir yıl dileriz. Seni çok seviyoruz. Nice güzel yaşlara” notuyla yayınlanan paylaşımla birlikte Alp Navruz’un hayranlarının sürpriz hediyesi de öğrenilmiş oldu.

Alp Navruz'a İranlı hayranlarından çok şaşırtan sürpriz! Tebrik yağdı! 11

Sosyal medyada hayranlarının kendisi için yaptıklarını gören Alp Navruz da bu özel hediyeler karşısında kayıtsız kalmadı ve hayranlarına teşekkür etti.

Alp Navruz'a İranlı hayranlarından çok şaşırtan sürpriz! Tebrik yağdı! 12

Ayrıca Alp Navruz’un Elimi Bırakma dizisinde partneri olan Alina Boz’dan da bir kutlama mesajı geldi. Boz, eski partnerinin doğumgünüde aşağıdaki instagram paylaşımını yaptı…

Alp Navruz'a İranlı hayranlarından çok şaşırtan sürpriz! Tebrik yağdı! 13

Bu arada oyuncu için verilen doğum günü partisinden kısa bir video da sosyal medyada yayınlandı…