Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alina Boz şikayetçi; “Bu soru da benim peşimi bırakmıyor”

Alina Boz şikayetçi; “Bu soru da benim peşimi bırakmıyor”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1998 doğumlu olan ünlü oyuncu Alina Boz, 2016 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve başarılı projeleri ile de göz dolduran kadın oyunculardan birisi olarak anılıyor.

Paramparça dizisiyle çok geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu, ayrıca Elimi Bırakma dizisindeki Azra karakteri ile de unutulmaz bir rolde yer almıştı. Ardından Maraşlı isimli dizideki performansı ile de çok konuşulan Alina Boz, Aşk 101 isimli dijital dizisiyle de Netflix’te geniş bir izleyici kitlesini heyecanlandıran isimlerden oldu.

Sezon başında Bir Peri Masalı dizisiyle yeniden ekranlara dönen ama projenin kısa sürmesi nedeniyle bir süredir dinlenme sürecinde olan oyuncu, çocukluk arkadaşı olan Cihan Şimşek’in 10 yıllık aşkı Sinem Şimşek ile evlenmesinin mutluluğunu yaşıyor.

Çifte bu önemli günlerinde destek veren, düğün organizasyonunun içinde yer alan Alina Boz, “Benim için de yeni bir tecrübe. En yakın arkadaşım ile bütün günü yardımcı olarak geçirdim. Çok mutluyum onların adına, biraz da duygusalım, gözüm doldu. Biz çocukluk arkadaşlarıyız” dedi.

Alina Boz, düğün organizasyonuna aktif bir şekilde katılınca magazinciler de kendisinin düğününü sordu. Ancak oyuncu uzun zamandır magazin gündeminde evlilik haberleri ile gündeme geliyordu.

Alina Boz, “Kısmet böyle şeyler ne diyeyim bilmiyorum ki, bu soru da benim peşimi bırakmıyor” diyerek serzenişte de bulundu.