Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz ve Burak Deniz bir harika, Maraşlı’nın durumu limoni!

Alina Boz ve Burak Deniz bir harika, Maraşlı’nın durumu limoni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisine yönelik izleyici ilgisinin azaldığını reytinglerden görebilirsiniz. Dizide düşüş trendi bir türlü durdurulamadı. Çok iyi reytingler aldığı günlerden sonra Maraşlı dizisinin bu duruma gelmesi izleyicileri de rahatsız ediyor.

Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin hayranları bu uyumundan ve iki ünlü ismin enerjilerinden çok memnun. Maraşlı dizisindeki Mahur ile Celal karakterlerine sosyal medyada da güçlü bir destek var. En beğenilen dizi çifti olmayı başaran ikili, rakiplerine de fark atmaya devam ediyor. Sosyal medyada Mahur ve Celal karakterlerine gösterilen ilginin muazzam bir düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. Nisan ayında en popüler dizi çiftleri listesinde ikili açık ara farkla birinci sırada yer aldı.

Alina Boz ve Burak Deniz bir harika, Maraşlı'nın durumu limoni! 7

Ancak bunun ekrana yansıması çok düşük… Sosyal medyada muazzam olan ilgi, reytingler noktasına gelindiğinde bir hayli düşük oranlara doğru gerilemeyi de gözler önüne seriyor. Sosyal medyada çok desteklenen ünlü ikili, iş diziyi izlemeye gelince hayranlarından yeterli ilgiyi göremiyor.

Maraşlı dizisinin 18.yeni bölümü önemli bir sınav verecek. Mahur ve Celal’in hikayede neler yaşayacağı kadar, reytinglerinin nasıl geleceği de merakla bekleniyor.

atv’nin sevilen dizisinde kan kaybı bitecek mi yoksa sürecek m? Eğer reytingler düzelmez ise Maraşlı için ikinci sezon ihtimali gerçekleşmeyebilir mi? Dizi hayranlarının en çok merak ettiği konu Maraşlı’nın devam edip edemeyeceği… Maraşlı dizisinin 17 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 18. bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.