Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar hayranlarını çok üzen Kanal D kararı ortaya çıktı!

Arka Sokaklar hayranlarını çok üzen Kanal D kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi 15. sezonuyla yoluna devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en uzun süreli projesi olarak öne çıkan dizinin her hafta etkileyici bölümleri milyonlarca izleyiciyi ekran başına topluyor. tv8’de bu sezonun flaş dizilerinden olan Kırmızı Oda ile reyting rekabeti yaşayan Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde çoğunlukla birincilikleri alıyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 589 bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar hayranları 14 Mayıs Cuma günü yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını çok merak ediyordu. Bayram nedeniyle bazı dizilerin ekranda yer almadığını görüyoruz.

Kanal D’nin Arka Sokaklar kararı da ortaya çıktı. Bu akşam dizinin 590.yeni bölümü ekranda olmayacak. Kanal D dizinin gelecek hafta izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

Arka Sokaklar dizisinin 590.bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek olan yeni bölümde neler yaşanacak?

Ali, ölümle pençeleşiyor. Ali, hastanede fenalaşıyor. Hüsnü ve Mesut, Leyla’nın peşindedir.

İşte 590. bölüm fragmanı: