Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı 2. sezonunda izleyicileri bekleyen üç büyük sürpriz var!

Sen Çal Kapımı 2. sezonunda izleyicileri bekleyen üç büyük sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz aylarının eğlencesi yine Sen Çal Kapımı dizisi olacak. Fox TV’nin düşük gelen reytingleri sonrasında sezon finali yaptığı Sen Çal Kapımı, bir süredir ekranda yok… Dizinin ekibi ve oyuncular da bu süreçte dinlenme fırsatı buldu. Sezon arası ise kısa sürdü. Ekip yeniden bir araya geldi ve çekimler de başladı.

Ayşe Üner’in senaryosunu yazdığı Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonu Haziran ayında izleyicilerin karşısına gelecek. Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları yine ekran başına geçecek. Maldivler tatilinden sonra önceki gün aşklarını sözleriyle ilan eden Kerem Bürsin, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi konumunda.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisi yine ilgi odağı oldu… Sosyal medyada son günlerde diziyle ilgili büyük bir etkileşim dalgası başlatıldı… Dizinin setinden gelen haberler ise üç önemli sürprize işaret ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde ilk sürpriz 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak olması. Bu da hikayenin yeni baştan ele alındığı ve yepyeni gelişmelerin yaşanacağı, yaz aylarında zaman zaman gerilimlerin de olduğu bir aşk ve kavuşamama hikayesinin ekrana geleceğine işaret ediyor.

Sen Çal Kapımı 2. sezonunda izleyicileri bekleyen üç büyük sürpriz var! 7

Sen Çal Kapımı dizisinde artık Serkan ve Eda aşkının her sahnesi Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşkının ekrana yansıması olarak görülecek. Ancak bu aşk sahnelerinin o kadar kolay gelmeyeceği de ikinci sezon ilk fragmanında anlaşılıyor.

Diziden ikinci sürpriz ise Cumartesi akşamları yerine Çarşamba akşamları yayınlanacak olması. Malum yaz aylarında izleyiciler hafta sonları yayınlanan dizilere çok da rağbet göstermiyor. Hafta içi yayınlanması dizi hayranları adına çok iyi bir gelişme olarak yorumlanıyor.

Üçüncü sürpriz ise artık Eda bir anne… Peki çocuğunun babası Serkan mı? Ortada bir çocuk var ve hikayede bu yeni gelişme izleyicileri de çok şaşırtacak olayların yaşanacağına işaret ediyor.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 9 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek olan ikinci sezon ilk bölümünden ilk fragman: